in

HOROSKOP OTKRIVA JESI LI ROĐENI BAKSUZ ILI TE SREĆA PRATI NA SVAKOM KORAKU

JARAC

Tvrdoglavi, uporni Jarčevi nikada ne vole da pričaju o svojim problemima. Užasavaju se od same pomisli da ponekada moraju da zatraže pomoć. Do visokih položaja u društvu i poslu uglavnom dolaze na sopstvene mišiće, ali ljudima deluje hladno i nezainteresovano, jer nerado pokazuju osećanja.

Uživaju u nadmudivanju i dobiju kompleks kada vide da neko drugi ima nešto što oni silno žele a nemaju. Onda sve svoje snage uprežu da budu bolji, a u stvari ispadaju neverovatni baksuzi. Samouverenost i nepažnja u odnosu sa ljudima može skupo da ih košta.

VODOLIJA

Vodolije su humane, odane i nesebične. Koliko god da su ovo dobre osobine, u njihovom slučaju one se često obiju o glavu. Ne podnose licemerje i čvrsto se drže principa, ponekad čak i protiv samih sebe. Prema sebi su čak i najstrože.

Rado će vam pozajmiti pare, pa makar iz šteka za crne dane, jer za njih novac nema preteranu vrednost. A kada bez njega ostanu, kukaju zbog zle sudbine i mole boga da im da malo više sreće.

RIBE

Ribe su same sebi prokletstvo. Slabo kontaktiraju sa realnošću, pa stalno upadaju u nezgodne situacije. Na negativne životne okolnosti reaguju burno i neuračunjivo. One u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svet treba da funkcioniše. Pošto im se u tome realnost stalno opire, oni će tu istu realnost u pijanom stanju pokušati da pretuku!

Kada se nađu pred problemom koji se teško rešva, uvek će na silu pokušati da problem dovuku na svoju teritoriju, u svoj svet u kome vladaju drugačiji zakoni fizike, matematike, duhovnosti… Ovo je posebno izraženo kada su pod dejstvom alkohola, ili poneseni emocijama.

NE TRAŽI NIŠA OD NJEGA: OVA 2 ZNAKA SU NAJVEĆE STIPSE U HOROSKOPU

TRIKOVI VELIKIH ZAVODNICA: NA OVO PADAJU ČAK I ZAUZETI MUŠKARCI