in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO ON VOLI: AKO MU NE POSVETIŠ DOVOLJNO PAŽNJE OHLADIĆE SE

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka ljubav je mreža emotivne sigurnosti, potreba koja je iznad svih ostalih potreba i nešto što bi prvenstveno trebalo nastati iz iskrenosti i prijateljstva.

Ljubav za njih predstavlja najljepši osjećaj. Njihova ogromna potreba za ljubavlju izaziva u njima osjećaj duboke sentimentalnosti. Sva prošla iskustva, osjećaji gubitka i razočaranja, čine da osobe u znaku Raka postanu emotivne, velikodušne i senzualne osobe.

Iako su povučeni i očvrsnuli od životnih udaraca, ipak njihov čitav svijet počiva na temeljima osjećaja i sentimentalnosti. Njima je potrebno pravo ljubavno gnijezdo, u kojem će se osjećati sigurno i ispunjeno.

Osobe u znaku Raka u ljubavi još uvijek trebaju naučiti kako se opustiti i prepustiti i otvoreno se izražavati.

Lav

Za osobe rođene u znaku Lava ljubav je romansa – vatrena, jasna, pjenušava i predivna – nalik na one iz romantičnih filmova i bajki. Oni obožavaju biti zaljubljeni i divan im je osjećaj kada vole i kada su voljeni.

To izaziva u njima mnoštvo pozitivnih i lijepih emocija.

Lavovi umiju voljeti i samog sebe, ali i cijeli svijet. Lavovi imaju sposobnost da bez ikakvih pritisaka, očekivanja i uvjetovanja izvuku ispunjenje i zadovoljstvo iz voljenih osoba. Oni umiju voljeti i pružiti ljubav, ali očekuju isto zauzvrat. Njihova potreba i nagon za dominacijom i moći ispoljava se i u vezi s partnerom.

Oni vole potčinjenost i žude za uvjeravanjem. Lavovi ne zabušavaju što se tiče velikodušnosti i pažnje prema partneru. Oni očekuju da im se zahvalnost pokaže otvoreno i iskreno i da im se ukaže poštovanje.

Osobe u znaku Lava u ljubavi još uvijek trebaju naučiti biti skromni i smjerni. I da je u ljubavi podjednako važno davati koliko i uzimati.

Djevica

Za osobe rođene u znaku Djevice ljubav je misterija kojoj se željno očekuju predati. U ljubavi su na rubu svjesnog razmišljanja, ne žele znati ništa više od onog što vide i vjeruju u ono što vide. A stvari koje ne vide, za njih možda uopće i ne postoje.

U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu. Pošto su konstantno zaokupljeni razmišljanjem i planovima, ne umiju se opustiti u potpunosti. Često je njihova najveća ljubav njihov posao, njihova kuća i mjesto gdje mogu stvoriti savršenu atmosferu.

Savršenstvo ih inspirira i pokreće. Dobar partner ih treba pokušati opustiti i odagnati ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu.

Osobe u znaku Djevice u ljubavi još uvijek trebaju naučiti osjetiti strast i toplinu. Potrebna im je i sposobnost da razumiju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice i da ima mnogo dublje značenje.

6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU SREĆNI U BRAKU

18 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI NIKAD NEĆE BITI SREĆNI U LJUBAVI