in

HOROSKOP OTKRIVA KAKVA SI LJUBAVNICA: ZA LAVICOM POLUDE, ŽENA OVAN JE BIJESNA TIGRICA

RAK

Ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Mjeseca. Spada među najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera.

Ponekad djetinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, uspijeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih osjećaja. Strastvena ali previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši da izađe iz svoje ljušture. Muškarac mora da je ohrabri na najsuptilniji način dok se njena mašta ne oslobodi njenih inhibicija.

Jedan pogrešan gest i ona će se povuci u sebe. Ako joj on nađe “žicu” ona postaje čudesna ljubavnica koja zna da opčini muškarca koga voli. Užitak koji osjeća kada joj popuste kočnice oduševiće svakog muškarca.

LAV

Žena Lavica je sigurna u sebe, uvijek blistava, sjajna, senzualna, ali pomalo muškobanjsta. Kada uđe u prostoriju nemoguće je ne primijetiti je. Nastupa snagom i dostojanstvom jedne kraljice, čak i kada odlazi na pijacu. Strastvena je, dramatična, velikodušna i zagonetna.

Muškarci za njom gube glavu kakva god ona bila. Jedina mogućnost da bude ukroćena je da naleti na pravog muškarca koji će je pretvoriti u umiljatu i podatnu mačkicu. Kada joj se strasti razbude, vatra u njoj se rasplamsava do neba. I ona daje sve od sebe. Voli da je dominantna i uživa dok joj se partner divi. Ona je ponekad preveliki zalogaj za nekog muškarca. Poželjna, neustrašiva.

Beskrajna sigurnost koja izbija iz svake njene pore, mogla bi prosto da uništi muškarca koji je pored nje, a koji ne uspijeva da joj parira i da se sa njom takmiči (jer ona to očekuje!). Nije lako muškarcima sa njom!

DJEVICA

Ženu Djevicu nije lako zbuniti, ona, u bilo kojim uslovima stoji čvrsto na svojim nogama. Jedna je od onih na koju se odnosi fraza: gledaj ali ne diraj! (do određenog momenta). Ne podnosi prenagljivanje, nestrpljenje i površnost. Tek nakon što muškarac ispuni njene uslove ona će početi da se otvara poput cvijeta i nadvladaće svoju sumnjičavost. Njeno koračanje prema slatkim strastima je vrlo sporo i otežano.

Jednom kad odluči da se da, nećete se razočarati. Ona već samim poljupcem može da izludi muškarca a nastavku da i ne govorimo.

Ali nemojte da se iznenadite ako predloži tuširanje ili kupku za dvoje prije glavne akcije. To produzava predigru i zadovoljava njenu potrebu za čistoćom. Možda će vas dobro “oribati” prije nego što vam dozvoli bilo kakav kontakt. Nemojte da se uvrijedite. Takve su Djevice! Opustite se i uživajte.

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU NAJSKLONIJA PREVARI I KRATKIM LJUBAVNIM AVANTURAMA

OVAJ ZNAK ĆE SE UVEK TRUDITI DA BUDE NAJBOLJI PARTNER, NAJBOLJI PRIJATELJ, NAJBOLJI LJUBAVNIK