in

HOROSKOP OTKRIVA KO UŽIVA U RANOJ KAFI A KO ODERE KREVET OD SPAVANJA

Neki horoskopski znakovi su ranoranioci koji će uvek ustajati u cik zore, šta god da im se u životu dešava. Drugi su noćne ptice, funkcionišu najbolje pod velom tame. Da li vi uživate u prvoj jutarnjoj kafi dok svi oko vas još spavaju?

Ili ste od onih koji bi najradije razbili telefon kad zazvoni alarm (samo kad biste mogli sebi to da dozvolite) i uvek vam fali “još pet minuta” (ili još koji sat) u krevetu? Kojoj god grupi da pripadate, znajte da na to malčice utiče i horoskop. (Uz, naravno, vreme u koje odlazite na spavanje.)

Mnogo vaših osobina, mnogo preferencija u životu određeno je položajem zvezda. Vaš horoskopski znak otkriva dosta toga o vašoj ličnosti i karakteru, pogledu na svet, stilu života, vašim reakcijama na određene situacije… Prirodno je, dakle, da donekle određuje i koliko će vam sna biti potrebno da biste blistali u punom sjaju iz dana u dan.
Evo kad bi trebalo da idete na spavanje, u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka:

Ovan

Ovnovi bi trebalo da su u krevetu oko 21 sat. Preko dana, imaju toliko obaveza, toliko aktivnosti, da im je svaki sat sna dragocen. Da bi sebi obezbedio dovoljno preko potrebnog odmora, Ovan mora “u devet u krevet”. OK, ako ne baš “u devet”, svakako – što ranije.

Bik

Bikovi o-bo-ža-va-ju rano jutro. To im je omiljeno doba dana, bez obzira na to da li ujutru prvo odlaze na trčanje ili uživaju u prvoj kafi i “svežim” novinama. Za Bikove, jutro je pravi trenutak da obavi sve što mora, i zato uveče odlaze na spavanje već oko 22 sata, da ne bi propustili ni trenutak jutarnjeg uživanja.

Blizanci

Blizanci imaju jednu lošu naviku… Vole uveče da “zaglave” budni. A ponekad toliko toga imaju na umu, da prosto i ne mogu da utonu mirno u san, čak i ako legnu na vreme. Ali, pošto vole ujutru da ustaju ranije, da bi stigli da obave sve što treba u toku dana, najbolje vreme za odlazak na spavanje za pripadnike ovog znaka je oko 23 sata. Tako mogu da iskoriste i noć, da rade ono što vole, ali do ujutru još imaju fore da se naspavaju, tako da ne budu potpuno izgubljeni kad ustanu.

Rak

Rakovi vole da ustaju rano ujutru, ali vole i da ostaju budni do kasno u noć. Zvezde kažu da je za pripadnike ovog znaka idealno vreme za odlazak u krevet oko 22:30. Rakovima je teško da se nateraju da odu u krevet pre 11 uveče, ali definitivno je poželjno da spavaju malo više, da bi imali dovoljno energije za čitav dan.

Lav

Pravo vreme za odlazak u krevet za pripadnike ovog znaka je oko ponoći. Lavovi prosto ne mogu da odu ranije u krevet jer ima toliko toga što treba uraditi u toku večeri… Oni uveče vole telefonom da razgovaraju sa prijateljima, da gledaju omiljene serije, a onda i da komentarišu epizodu koju su upravo odgledali – pogađate – u telefonskom razgovoru sa prijateljicom… Lavovi nikad nisu spremni da ustanu ujutru, i koliko god da su spavali, uvek im se čini da je buđenje došlo prerano.

Devica

Device su metodične i sve planiraju unapred. Da bi sebi obezbedile “prednost”, vole da ustaju jako, jako rano. Zato je za pripadnike ovog znaka najbolje da u krevet odlaze već oko osam sati uveče. Da, da… Zvuči “suviše rano”. Ali, Device sve lepo proračunaju i ispravno zaključe da je najvažnije da rano ujutru budu na vrhuncu svežine, snage i energije, i na spavanje odlaze što je moguće ranije.

Vaga

Vage nisu “jutarnji tipovi”. Pripadnici ovog znaka ujutru su mrzovoljni i loše raspoloženi i u najvećem broju slučajeva “opaliće snuz” i odložiti alarm bar desetak puta. Vage vole da ostaju budne do kasno u noć, da bi mogle da se opuste posle napornog dana. Najbolje vreme za odlazak na spavanje je oko ponoći.

Škorpija

Škorpije su prave noćne price. Obožavaju da do kasno u noć čitaju ili gledaju serije, i ne žele da propuste ništa, koliko god kasno se nešto dešavalo. Mrze jutro i bude se umorne i nadrndane, i to ništa ne može da promeni. Za Škorpije, život počinje u sumrak, i zato su spremne da odlazak na spavanje odlažu do jedan sat po ponoći.

Strelac

Strelčevi su otelotvorenje ideje o nekome ko “živi noću”. Najbolje od sebe daju usred noći, tad su najkreativniji i imaju najviše energije. Na spavanje odlaze oko dva sata po ponoći, a najsrećnije su ako mogu da spavaju do podne i da do ranih popodnevnih sati uopšte ne moraju da započnu bilo kakvu aktivnost za taj dan.

Jarac

Jarčevi su beskrajno odgovorni. Nikad ništa ne otaljavaju. Da bi uspeli da urade sve što treba da urade najbolje što mogu, vole da ustaju što je moguće ranije. Zbog toga na spavanje odlaze već oko deset uveče. Ni previše rano, ni previše kasno već “u pravo vreme”, savršeno, baš kao i sve što Jarčevi rade.

Vodolija

Vodolija obožava da ostaje budna do kasno u noć, naročito ako može da uživa u samoći. Čita, piše… I dok trepnete, ponoć je – vreme za spavanje.

Ribe

Ribe nisu jutarnji tipovi. Ni najmanje. Ni pod kakvim uslovima. Krevet je njeno omiljeno mesto na svetu, i mrzi kad mora da ga napusti. Ali, voli da ode u krevet ranije i da se izležava i spava što je duže moguće. Ribe prosto obožavaju da spavaju i carstvo snova je “mesto” na kojem im je najprijatnije. U krevet odlaze oko 11 sati uveče.

ŠTA BI VAŠ ZNAK PROMIJENIO KAD BI MOGAO VRATITI VRIJEME?

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA TI DRUGI PRIČAJU IZA LEĐA!