in

HOROSKOP OTKRIVA NA ŠTA SI SVE SPREMNA SA NJIM KADA DOĐETE DO KREVETA

OVAN 21. mart-20. april

Kod ovih žena je sve brzo. Za njih važi pravilo „gvožđe se kuje dok je vruće“. Ako samo malo zastanete u trenutnom zanosu, ona gubi interes i tu je kraj se*sa. Vrhunac može postići veoma brzo i lako ako partner nije mlitav, pričljiv i ako ne odugovlači.

Vrhunac joj je u načelu prilično bučan, a loš se*s potpuno će je udaljiti od partnera. Preporuka za pripadnice znaka Ovna je da se*s shvate kao igru za dvoje, a ne kao pojedinačnu trku na 100 metara. Se*s treba doživeti kao nešto lepo, čak i ako je druga strana, makar u startu, sličnija pužu nego zecu.

BIK 21. april-20. maj

Pripadnice ovog znaka lako se uzbude, ali to ne pokazuju. Misle: neka on sam to vidi. Partnera moraju da dožive kao nešto posebno, ne idu na prvu loptu i nisu sklone avanturama. I tu je problem. Potrebno im je dugo uhodavanje, istraživanje, a za to je potrebna i duga veza. Kada se ostvare u ozbiljnoj vezi i vrhunac je tu.

Ako su sigurne u sebe i ako ih ni na šta ne terate, pa još uz to ako je partner u kondiciji, one će svakako doživeti se*sualni vrhunac. Vrhunac žena rođenih u znaku Bika propraćen je uvijanjem tela i tihim uzdasima. Nakon se*sa su srećne i osmehom pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive vrhunac partneru opraštaju.

BLIZANCI 21. maj-20. jun

Blizanci i vrhunac ? Pomalo neobična kombinacija jer kako postići vrhunac kada one za vreme se*sa vole da se smeju, skaču, ponekad čak i pričaju viceve. Da bi ga doživele potrebno je puno rada, napora, treba pronaći pravu poziciju, treba ih umiriti.

Kod žena rođenih u znaku Blizanaca nema previše vrhunaca. Ali, to njima i nije važno. Važnije im je da je se*sualna igra lepa, maštovita. Kada dožive vrhunac, ponekad nesvesno ispuste suzu.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI KRITIKUJU BAŠ SVE I SVAKOGA

PRAVA LJUBAV TI JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: EVO KAKAV TI JE MUŠKARAC SUĐEN PO HOROSKOPU