in

HOROSKOP OTKRIVA NAJSREĆNIJE I MOĆNE DANE ZA LJUBAV I ŽIVOT U 2021. GODINI

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dvije mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur. Ipak, važno je da se fokusiramo na spoj najsretnijih, a to su Jupiter i Venera. Venera je planet ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti. Otkrivamo koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vaš horoskopski znak…

2020. godina bila je puna izazova, naglih promjena i donijela nam je život koji baš nismo planirali, ali sigurni smo da ste i u njoj imali određene lijepe trenutke. S druge strane, očekuje nas nova 2021. godina pa se više ne moramo osvrtati nazad, već trebamo hrabro zakoračiti u ovu godinu i očekivati pozitivne promjene.

U susretu s 2021. godini možemo se radovati mnogim novim sretnim danima. Iako postoje tehnike, načini i trikovi koji svaki dan mogu učiniti posebnim i radosnim, astrolozi ističu da će nam pojedini dani u 2021. godini donijeti najviše sreće.

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dvije mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur. Ipak, važno je da se fokusiramo na spoj najsretnijih, a to su Jupiter i Venera.

Venera je planet ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

Otkrivamo koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vaš horoskopski znak:

Ovan – najsretniji dan je 26.03.2021.

Kada se planet ljubavi, Venera, poravna sa Suncem, očekuje nas magija romantike i uzbuđenje zbog novog početka. U ovom danu ostvarit će se želja o kojoj je Ovan sanjao, naročito ako je u pitanju ljubav.

Sunce i Venera u ovom periodu boravit će u vašem znaku pa vas očekuje ugodno romantično putovanje i velika šansa da osjetite leptiriće u trbuhu.

Bik – najsretniji dan je 17.01.2021.

Uran, planet promjena putuje kroz vaš znak sve do 2021. godine i donosi vam buđenje i inspiraciju. U siječnju/januaru kvadrat između Jupitera i Urana donijet će vam preokret u profesionalnom životu.

Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste vidjeli prve rezultate svog truda.

Blizanci – najsretniji dan je 31.05.2021.

U astrologiji Sjeverni mjesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31.05. formira konjunkciju sa Suncem koje je u tom trenutku u znaku Blizanaca.

Donijet će vam sreću i samopouzdanje, ali će vas potaknuti i da napravite prave korake ka svojoj sudbini.

Rak – najsretniji dan je 23.06.2021.

Trigon između Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam poseban poticaj sreće Ovo je najharmoničniji aspekt za vaš znak i bit ćete optimistični i puni nade.

U istom danu dogodit će se trigon Venere i Neptuna pa vas očekuje i romantična magijska prašina koja će vas potaknuti da maštate i otvorite se za ljubav.

Lav – najsretniji dan je 13.07.2021.

Planet ljubavi – Venera i planet moći, Mars, usklađuju se jednom u dvije godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku.

Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i sretan emotivni ciklus.

Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje vlastitih želja.

Djevica – najsretniji dan je 12.07.2021.

Sretni planet, Jupiter, ove godine dva puta će ući u znak Riba, osvijetlit će vašu kuću ljubavi i donijeti vam divne iskre u emotivnom odnosu.

Ovo će biti sjajna prilika da riješite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do nekih novih visina i osjećaja, a vrhunac sreće očekuje vas 13.07., kada Merkur kreira trigon s Jupiterom.

NAKON 400 GODINA UŠLI SMO U DOBA VODOLIJE: OSLOBAĐATE SE RANA IZ PROŠLOSTI I TOKSIČNIH VEZA

STIŽE ZLATNO DOBA KOJE SE OČEKUJE VEĆ MILION GODINA: OTVARAJU SE KOSMIČKA VRATA