in

HOROSKOP OTKRIVA: SAMO ONA JE ŽENA MOĆNOG UMA, KOJA OBARA DRUGE S NOGU!

Ona ima misiju da bude heroj i da obori druge ljude sa nogu znanjem i intelektom. Njom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti.

Kroz život hoda sa nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti. Orjentisana na detalje ovo je “žena dinamit” koja bukvalno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati.

Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u bašti.

Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može izgledati hladna i odsutna, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Ljubav i veze

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna te meri svaki detalj pre nego se nekom potpuno preda. Radije će biti sama nego sa pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog.

To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog sa kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje “začine” poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentisanjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se traži jer ona se ne “petlja” samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji trebali bi to uraditi na diskretan način Device su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše izlive zahvalnosti.

Izgled

Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnjaka.

Gornji deo glave obično je primetno veći što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena vanjština uopšteno je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, se*si stomak.

Stil

Profinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava outfite u kojima će s posla moći otići na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmeni znak uvek želi odisati svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna Devica ne želi otkrivati svima i ne želi da svi to znaju.

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe te mornarsko plava omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će isfurati i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora nadopunjavati kompletni izgled i podignuti ga.

Stil kupovine

Perfekcionistička narav Device posebno se ogleda u šopingu. Ona pažljivo proverava da li je sa artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može promaknuti. Kada kupuje lako je možete zateći na odelu zdrave hrane jer Devica pazi na ishranu i svoju vitku liniju.

MARS U ŠKORPIONU: JESTE LI SPREMNI ZA IGRU NA SVE JER NAZAD NE POSTOJI

HOROSKOP NAM OTKRIVA KOJI ZNAKOVI SE NAJBOLJE LJUBE