in

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NJEGOVA MAMA MISLI O VAMA

Foto: Damir Bošnjak

OVAN

Iako deluje kruto i uzdržano, njegova uporna i dosledna mama misli da vam je potrebna njena podrška, sve dok ne shvatite da bi bilo pametno da završite fakultet, zauzmete što bolju poziciju na poslu ili se posvetite nečemu što zaista umete da radite najbolje.

Vaša tašta je tvrd orah, pa joj teško možete parirati, ali prihvatiće vaš savet, ukoliko se iskreno zabrinete zbog njenog zdravlja.

BIK

Ako se vi ne mešate u njen život, neće ni ona u vaš, jer mama vašeg partnera nije preterano opterećena radom i pravilima. Ipak, primećuje ‘haos’ u vašoj kući, ali svoja vrata drži zatvorena da slučajno ne ugrozite njen mir i slobodu kretanja.

Njena mama, ma koliko bila nervozna ili neurotična, neće trpeti bilo kakav pritisak sa vaše strane, čak i kad poželite da uđete u ‘hladni rat’ s njom.

BLIZANCI

Njegova mama misli da o njenom sinu ne brinete dovoljno, ma ni približno onoliko koliko je ona to činila dok je vaš partner bio mali dečko. Kad vam uđe u kuću, primećuje sve, od neispeglane košulje do pune sudopere, ali ni ne pomišlja da je razmazila vašeg muža.

Vaša tašta je ubeđena da njenoj kćerki ne posvećujete dovoljno pažnje i misli da svakodnevno na to treba da joj skreće pažnju.

OVO JE ISHRANA I DIJETA PREMA TVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2019-TE: VRIJEME JE ZA NOVE IDEJE, ZNANJA, OSLOBODITE SVOJ UM