in

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NJEGOVA MAMA MISLI O VAMA

Foto: Damir Bošnjak

JARAC

Njegova majka misli da nikad niste dovoljno doterani, a osvojili ste njenog sina. Pa, kako ćete onda da vodite računa o njemu, da bude čist i namirisan, kad ni o sebi ne umete. A kakva je ona bila u vašim godinama, svi su joj se divili…

Vašoj tašti nije jasno kako je neko kao vi, uspeo da dogura tako daleko u svom poslu. Nije da joj ne imponuje, ali zašto se onda njena kćerka ne pozabavi malo vašim izgledom?

VODOLIJA

Vaša svekrva misli da je bolje da se sprijateljite odmah, na početku, a ako nećete – osetićete to na svojim leđima, baš kao i njen sin koga je oduvek držala ‘na uzdi’. Zato vam je bolje da se ne inatite sa njegovom mamom, jer ćete izvući deblji kraj, pošto uglavnom bude po njenom.

Čini vam se da vas tašta ponekad bolje razume nego vaša majka, mada se ne morate uvek sa njom složiti, ali je morate poštovati.

RIBE

Vaša svekrva je ponekad naporna, ali samo zato što želi da vam proširi vidike, a vi – kao na žeravici, čeka vas gomila posla. Ipak, ume ona i ‘za pojas da zadene’, jer voli svoju slobodu, pa zato poštuje i vašu.

Kada ste joj potrebni, uvek će vas naći, kao i vaša tašta kojoj nije jasno zašto puštate te grozne filmove, baš kad vam ona dođe u goste. Zar nije pametnije da pričate o nekim lepšim temama?

OVO JE ISHRANA I DIJETA PREMA TVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2019-TE: VRIJEME JE ZA NOVE IDEJE, ZNANJA, OSLOBODITE SVOJ UM