in

HOROSKOP OTKRIVA TAJNE VAŠIH MUŽEVA: KOJI VOLI DA ŠVRLJA SA STRANE A KOJI TE NIKAD NEĆE SLAGATI

Ovan

Ukoliko postoji “čist” tip Ovna, on može biti vrlo poželjan za sve vrste bližih kontakata. Pripada onoj skupini muškaraca o kome maštaju sve žene. Ima jednu romantičnu predodžbu o onome što želi od svoje žene ili od žene uopće: na prvom mjestu žena mora biti lijepa i pametna, pa tek onda dobra.

U mišljenju je konvencionalan, tako da ni u ljubavi ne popušta “boemskom” tipu romansi. Od žene koju izabere, traži visoku moralnost u svakom pogledu, iako se često i sami, ne pridržavaju tih normi. U stvari, on ne podnosi nikakvu vrstu slučajnih “ljubavnih afera”. Vrlo je otvoren, ali uvijek traži i neku vrstu zadovoljstva izvan kuće.

Muškarac Ovan je ponosan, potpuna je ličnost i kroz cijeli svoj život šalje ženi romantične pozive. Njegov najveći problem u braku je kako zadovoljiti svoju romantičnu koncepciju fizičke ljubavi. Na tom polju može imati gotovo nezajažljive apetite koje ne može lako sublimirati. Žena koja želi Ovna za muža, može računati na dugovječnost ove veze, samo ako se s njim uskladi fizički i duhovno.

Bik

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život. On je blag, dobrodušan i vjeran. Nikada neće zanemariti svoj dom i obitelj zbog bilo kojeg drugog interesa.

Ovaj tip obožava svoju ženu i djecu i izuzetno se trudi da im osigura najbolje uvjete života, obrazovanje, odjeću i zabave koje nudi svijet. Ovaj tip muškarca najčešće se ženi ženom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspije i da se kreće u višim društvenim krugovima. Venera mu daje izuzetan smisao za lijepo, što doprinosi tome da Bik uvijek za sebe traži lijepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi ovise od njima i vole osjećati da sami sve pružaju ženi i djeci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

Blizanci

Ovo nije tip posesivnog muškarca, niti je tip za posesivnu i strastvenu ženu. Ovi muškarci su interesantne osobe, talentirani, intelektualni i društveni. Mnogi muškarci ovog znaka su novinari, pisci ili razni znanstvenici. Njihov obiteljski život je oskudan. On traži ženu koje će pratiti njegove mentalne interese. Želi promijeniti njenu okolinu i način života, ma kakav da je.

Žene ovog muškarca moraju naučiti da se pomire s njegovim glavnim interesom za druge ljude i za druge žene. Voli flert, ali ti njegovi izleti u stvari nikada nisu ozbiljni. Ako pronađe ženu koja može dati smisao i smjer njegovom životu, ali koja ga ni na koji način neće sputavati, niti vršiti pritisak na njega, brak s njim bi mogao biti vrlo uspješan.

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJI UVIJEK POBJEĐUJU I ČIJA JE UVIJEK ZADNJA

6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU SREĆNI U BRAKU