in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC

Poznato je da ciganke gataju u karte i proriču budućnost, od kada znamo za njih. Ovaj horoskop je upravo njihov produkt. Možda će vas puno toga iznenaditi.

OVAN

MISAO – DAR – KUĆA

Ljubav

Izgleda da zauzetim Ovnovima decembar mesec priprema neka fina iznenađenja sa voljenom osobom. Naročito će vam druga dekada biti ispunjena pozitivnim dešavanjima, možda nekim porodičnim proslavama ili lepim vestima. No, najbitnije je da ćete biti stabilni kao par I da ćete dodatno izgraditi svoju emotivnu ili bračnu priču. Oni koji su slobodni, možda oklevaju da li da otvore karte I priznaju svoje simpatije nekome, pa će čekati pravi trenutak, koji bi mogao da dođe polovinom decembra. One priče koje se u ovom periodu pokrenu, imaju odlične predispozicije za trajnost I vrednost.

Posao

Potrebno je dobro razmisliti pre svakog poteza u poslovnom segmentu, naročito onih koji se vezuju za saradničke odnose. Ne žurite nigde, jer ovaj mesec je najbolje da funkcionišete u jednom opuštenom I korektnom stavu prema ljudima sa kojima radite. Na taj način ćete izvući najviše. Polovinom meseca očekujte povoljne poslovne prilike, a više je nego izvesno da ćete u tom periodu I finansijski dosta profitirati. Dočekaćete kraj godine prilično stabilni I zadovoljni poslovnim rezultatima.

Zdravlje

Karte su prilično statične, što ukazuje na potrebu za kretanjem I fizičkim aktivnostima. Ne preterujte sa slatkišima, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka.

BIK

TUGA – VERNOST – KUĆA

Ljubav

Teškoće u emotivnim I bračnim relacijama početkom decembra mogu brzo biti prevaziđene, a verovatno su posledica manjka zajedničkog vremena I viška razmišljanja. Ono što vi I vaš partner imate jeste trajno I vredno I nećete dozvoliti da bude na bilo koji način ugroženo. Iako vam ovo možda neće biti nešto naročito podsticajan I dešavanjima ispunjen mesec, verovatno će vam prijati da njegovu drugu polovinu provedete okrenuti jedno drugom I svom odnosu, kao I porodici. Slobodni Bikovi, čekaju na onu pravu ljubav, ali bojim se da će morati da je sačekaju još malo. Tokom decembra samo druženja I prijatelji.

Posao

Postojeći poslovni odnosi I saradnje preguraće decembar mesec bez nekih velikih prepreka. Uglavnom će se sve odvijati normalnim, svakodnevnim tempom. Ukoliko imate nameru da pokrećete nove poslovne priče, malo je verovatno da ćete imati velikog uspeha tokom ovog perioda. Možete započeti pregovore, ali je pitanje da li ćete uspeti I da ih do kraja realizujete. Karte ipak nagoveštavaju odlaganja I čekanje na vreme koje će biti podsticajnije za ovako nešto. Finansijski – iako stabilni, niste zadovoljni.

Zdravlje

Problemi sa urinarnim traktom, naročito će biti aktuelne bakterijske infekcije mokraćnih kanala. Starijima – problemi sa kičmom ili hormonima.

BLIZANCI

SMRT – VENČANJE – IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Blizancima u emotivnim I bračnim vezama se definitivno savetuje da maksimalno spuštaju loptu I potrude se da ne donose nikakve odluke kada su nervozni I pod tenzijom, a koje se tiču njihovih partnera. U ovom mesecu može doći do velikih promena u vašim ljubavnim relacijama, a vi uradite ono što je do vas da bi one bile pozitivne I učvrstile odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci su na razmeđi prošlost – budućnost. Postoji osoba sa kojom još uvek niste u potpunosti završili u svom srcu, ali se pojavljuje I neko nov ko vam nudi vezu u kojoj će biti puno varnica I strasti. Odluka je na vama.

Posao

Povremeno težina I komplikacije, ali svakako vrlo aktivan poslovni mesec. Naročito je period od kraja prve dekade povoljan po vas, jer ćete biti angažovani u velikoj meri, a vidi se da će I neke pozitivne okolnosti biti na vašoj strani. Čuvajte poslovne odnose koji su vam važni, do nekih promena može doći u njima, ali te promene vas mogu odvesti “korak dalje” ka napredovanju I izbijanju u prvi plan. Što se finansijskog dela tiče, početak meseca je dosta nepovoljan, ali ostatak decembra vrlo solidan.

Zdravlje

Kičma će biti aktuelan problem starijim Blizancima, dok mlađa generacija može imati problem sa nervozom I nesanicu.

MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: STRIJELCI MOGU OČEKIVATI FLERTOVE, DOK LAVOVIMA POČETAK MJESECA DONOSI IZAZOVE

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PRVIH 15 DANA DECEMBRA 2019: MNOGI ĆE U SVOJIM MISLIMA BITI DALEKO OD LJUBAVNE STVARNOSTI