in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR: LAVOVE ČEKA VAŽNA PORUKA, OVNOVE NOVAC, BIKOVE GUBITAK A OVAJ ZNAK – SMRT

OVAN

NEŠTO NOVCA – SUDIJA – DAR

Ljubav

Nešto oskudnija I lošija komunikacija u emotivnim vezama I brakovima koja stoji Ovnovima u prvoj dekadi novembra, može se prevazići, problemi razjasniti I poboljšati situacija. Kraj meseca je posebno lep Ovnovima koji planiraju brak, otpočinjanje zajedničkog života, veridbu. Slobodni pripadnici ovog znaka biće u fazonu novih poznanstava, ali će se teško istinski otvarati suprotnom polu. Malo ćete lutati, mnogo flertovati, a ako se pojavi “ozbiljan kandidat” za osvajanje vašeg srca, to će se dogoditi u drugoj polovini novembra. Tek ovoj osobi moći ćete da pokažete koliko ste zaista nežni I željni ljubavi.

Posao

Početke novih saradnji, poslovnih projekata, dogovora očekujte tek sredinom novembra meseca. Prvi deo novembra uglavnom će se svoditi na svakodnevne obaveze, na završavanje papirologije, prikupljanje dokumentacije koja vam je bitna, ili na kontakte sa potencijalnim saradnicima. Em će u drugom delu novembra biti življa atmosfera na poslu, em vas tada očekuju I bolje finansijske prilike. Pojedini Ovnovi u poslednjoj dekadi meseca mogu očekivati I napredovanje, promenu radnog mesta ili novčanu nagradu.

Zdravlje

Mogući su problemi sa žalucem I crevima, pa bi bilo dobro kontrolisati ishranu. Stariji pripadnici znaka mogli bi imati problema sa šećerom i holesterolom.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA ZORICE BRUNCLIK: EVO KO JE OTAC NJENE ĆERKE MARIJE!

6 ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA ĆE SE TVOJ BRAK USKORO RASPASTI