in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR: LAVOVE ČEKA VAŽNA PORUKA, OVNOVE NOVAC, BIKOVE GUBITAK A OVAJ ZNAK – SMRT

VODOLIJA

SMRT – MISAO – ČEŽNJA

Ljubav

Klackaju Vodolijama emotivni I bračni odnosi tokom celog novembra meseca. Vidi se da ne postoji pravi, određeni razlog za to, pre bih rekla da ste I vi I partner već jedno duže vreme “pritisnuti” I obavezama I koječime I da iz tog razloga nekako ne uspevate da se povežete na pravi način. Iskreno, ne bih rekla da ćete svoje nesuglasice rešiti tokom novembra, ali ne bih rekla ni da vam dolazi bilo kakva opasnost po vaš odnos. Kao da ćete ovaj mesec prespavati….Slobodne Vodolije čeznu za jednom velikom I pravom ljubavnom pričom. Ne sporim, sada se možete zaljubiti. Ali, da li će to biti “ono pravo”, videćemo.

Posao

I Vodolije će aktivirati nešto što su radile u prošlosti, ili saradnje koje su nekada bile uspešne. Ipak, ne mogu da tvrdim da ćete baš biti stopostotno zadovoljni krajnjim rezultatima, jer mi se čini da vi očekujete mnogo više od onog što ćete dobiti. Možda se to dogodi u nekom drugom mesecu, ali u ovom – zaista teško. Dobro će vam ići sve ono što je vezano za kreativnost, ideje I planove. Ako ste privatnik, pojačajte svoju reklamu, naročito preko interneta. U finansijskom segmentu, pa….onako.

Zdravlje

Ako budete statični, gubićete energiju I osećati se loše. Mlađima se preporučuje fizička aktivnost. Stariji pripadnici znaka – sve hronične tegobe se mogu aktivirati.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA ZORICE BRUNCLIK: EVO KO JE OTAC NJENE ĆERKE MARIJE!

6 ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA ĆE SE TVOJ BRAK USKORO RASPASTI