in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR: LAVOVE ČEKA VAŽNA PORUKA, OVNOVE NOVAC, BIKOVE GUBITAK A OVAJ ZNAK – SMRT

RIBE

TUGA – LJUBAV – LJUBAVNICA

Ljubav

Koliko ćete u prvoj dekadi novembra biti nezadovoljni situacijom u svojim emotivnim I bračnim vezama, toliko će ostatak meseca doneti preokret, dobro raspoloženje I zadovoljstvo. Mislim da ćete vi najpre biti inicijator pozitivnih dešavanja I da ćete svojom živošću I ljubavlju “pomaći” voljenu osobu, a samim tim I ulepšati vašu ljubavnu priču. Što se slobodnih Riba tiče, karte kažu da je ovo mesec u kojem se može pronaći ljubav. E sad, zbog karte Tuga, moguće je da je to neko iz prošlosti, ali je itekako moguće da to bude tajni emotivni odnos. Kako god, bitno je da vi budete srećni I zadovoljni posle dužeg vremena.

Posao

Prvenstveno će okolnosti Ribama ići na ruku u poslovnom segmentu. Čak I ako ne budete tražili poslovne prilike, one će se nekako same otvarati ispred vas. Ovo je verovatno posledica vašeg rada u proteklom periodu, pa nemojte da se čudite što ste odjednom dospeli u žižu interesovanja poslovnih partnera I saradnika. Neki od vas mogu tokom novembra I napredovati, I to sredinom meseca. Što se finansijskog dela tiče, bolja novčana situacija je u drugom delu novembra. Neke veće dugove koje imate pokušajte da rešite još početkom ovog perioda.

Zdravlje

Nešto ste osetljiviji u prvom delu novembra. Mlađi će biti skloni prehladama I virusima, dok bi se kod starijih Riba mogli aktivirati problemi sa kičmom I plućima.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA ZORICE BRUNCLIK: EVO KO JE OTAC NJENE ĆERKE MARIJE!

6 ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA ĆE SE TVOJ BRAK USKORO RASPASTI