in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR: LAVOVE ČEKA VAŽNA PORUKA, OVNOVE NOVAC, BIKOVE GUBITAK A OVAJ ZNAK – SMRT

BIK

KUĆA – ČEŽNJA – GUBITAK

Ljubav

Bikovi u dužim emotivnim vezama nadaju se stabilizaciji odnosa sa voljenom osobom, a neki od vas priželjkuju I konkretizaciju veze, u smislu zajedničkog života ili braka. Bojim se da tokom ovog meseca sve može ostati samo na vašim željama, a da će realizacija planova biti malo izvesna. Očigledno je da ste vi I partner u jednom neudobnom periodu, kada je potrebnije usmeriti se na stabilizaciju I očuvanje odnosa, a planove za budućnost ostaviti za neku drugu priliku. Slobodni Bikovi, pogotovo oni koji su duže sami mogu se odlučiti za jednu neobaveznu priču, nadajući se da će ona vremenom prerasti u nešto više.

Posao

Već duže vreme se suočavate sa određenom stagnacijom u svojim planovima I ciljevima, I evidentno je da još uvek nije u potpunosti otvoreno vreme za vaše napredovanje I veće pomake. Trudite se da sačuvate ono što imate, posvetite se poslovnim partnerstvima I saradničkim odnosima u kojima ste, izvršavajte svoje obaveze na vreme I težite skladu u komunikaciji sa drugima. U drugom delu novembra može se otvoriti prostor za novu saradnju ili projekat, koji na prvi pogled, dosta obećava.

Zdravlje

Statičnost, preterano uživanje u hrani I slabo kretanje vam je veliki minus tokom novembra. Ukoliko želite da se osećate bolje, moraćete da promenite svoje navike.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA ZORICE BRUNCLIK: EVO KO JE OTAC NJENE ĆERKE MARIJE!

6 ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA ĆE SE TVOJ BRAK USKORO RASPASTI