in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2021: OVNOVIMA TEŽAK EMOTIVNI PERIOD, BLIZANAC LJUBOMORAN, RAK IMA…

RAK

LJUBAVNICA – LJUBAVNIK – MISAO

Ljubav

Ovaj mesec može označiti kraj perioda teškoća između vas i emotivnog ili bračnog partnera. Ne samo da se problemi mogu rešiti na pravi način, već je ovo odličan period i da se vas dvoje « podsetite » ljubavi i nežnosti i da je ponovo probudite.

Savet za oboje – nemojte misliti samo na sebe i svoje lične interese, na pameti uvek treba da vam bude integritet vašeg odnosa i zajedništvo.

Slobodni pripadnici ovog znaka u periodu su kada postaju otvoreni prema ljubavi i kada su spremni da nekoga prime u svoje srce. Dve osobe će biti u vašoj blizini i samo je pitanje za koju ćete se od njih odlučiti. U drugom delu meseca će se neke stvari i razmišljanja iskristalizovati, a treća dekada je odlična za nov početak.

Posao

Moguće je da ćete biti preokupirani nekim potpuno drugim stvarima, pa ćete poslovne obaveze baciti u drugi plan. Iako se ovo neće u velikoj meri odraziti na vaše pozicije i sigurnost, ipak nemojte dozvoliti da suviše kasnite sa nekim poslovima.

U ovom ste mesecu na istim talasnim dužinama sa poslovnim partnerima, pa je pravi trenutak da progurate neke svoje ideje ili kreativna rešenja. Što se finansijskog dela tiče, nećete moći da se požalite prilivima, ali ćete ipak tražiti načine da ih poboljšate.

Zdravlje

Nemojte u svakodnevnoj jurnjavi i žurbi zaboraviti na sebe. Potreban vam je odmor i više opuštanja. Možda biste mogli da razmislite i o rekreaciji…

LAV

BOLEST – DAR – ČEŽNJA

Ljubav

Prva dekada meseca je nepovoljna po pitanju emotivnih i partnerskih odnosa. Češće nego inače će vam nedostajati oni vaši lepi, intimni trenutci i osećaćete se dosta usamljeno, kao da je neka spona između vas i partnera iščezla.

Da se razumemo, itekako je moguće da preterujete, i da je realnost potpuno drugačija, ali ne može se osporiti da će vama biti potrebni veći dokazi ljubavi. U drugom delu meseca, partner će nekako biti više prisutan, više uz vas, pa će se i te neke dileme koje ste imali, rešiti.

Što se slobodnih Lavova tiče, vama će uglavnom biti na pameti provod i dobra zabava, ali ćete sve češće osećati da vam nedostaje baš partnerstvo, zajedništvo, neko koga ćete voleti i ko će voleti vas…

Posao

Poslovnim segmentom, to jest krajnjim rezultatima, bićete zadovoljni, ali da biste stigli do njih, moraćete istinski da se potrudite.

Neki zastoji, koji će biti aktuelni tokom prvog dela septembra, počeće da se rešavaju, ali ćete u procesu potrošiti dosta energije i angažovanja.

Pojedini Lavovi nisu zadovoljni svojim trenutnim poslovnim pozicijama i pokušavaće da pronađu neki nov izvor prihoda. Predlog za vas je da se aktivirate više u drugom delu meseca. Što se finansija tiče, dosta promenljivo i nestabilno vreme.

Zdravlje

Nećete baš uvek obraćati pažnju na svoje zdravlje, što će se odraziti kroz pad imuniteta. Starijim pripadnicima znaka treća dekada aktivira hronične probleme i tegobe.

DEVICA

MISAO – UDOVAC – SUDIJA

Ljubav

Device u vezama i brakovima će imati nešto lošiju, ili bar smanjenu komunikaciju sa partnerom, a pitanje je i koliko ćete vremena imati jedno za drugo, makar u prvoj polovini meseca.

Ili ste oboje zauzeti nekim drugim obavezama, ili ste se čak malo zasitili jedno drugog, ali poenta je da će vam oboma ovaj mali prekid prijati. U drugom delu meseca kao da ćete oboje biti spremni da se ponovo više aktivirate jedno prema drugom, a moguće je da u tom periodu pokrenete i neka zajednička pitanja ili dogovore.

Usamljene Device baš i neće imati fenomenalan ljubavni mesec. Okrenuti ste sebi i svojim prioritetima, a ljubav trenutno ne spada u njih. Možete povremeno imati kontakte sa bivšim partnerima.

Posao

Device će najviše biti okrenute poslovnom segmentu. Tu ćete najviše sebe ulagati i najviše posvećivati pažnje i trenutnim poslovima, ali i novim projektima i realizaciji svojih planova.

Pripremite se na veliki rad i odgovornost, jer će situacije to zahtevati od vas. Oni koji nisu sigurni da li su na ispravnom putu i da li su uradili sve što je do njih što se posla tiče, moći će da odahnu u drugom delu meseca, kada konačno dođe do pokretanja poslova koji su vam vrlo značajni. Finansijski – promenljivo, ali dosta stabilno.

Zdravlje

Prilično ste neaktivni, a ni ne vodite računa o sebi i svojim životnim navikama. To će se svakako odraziti na vaš imunitet, dok će starije Device imati problema sa kičmom, i to najviše lumbalnim delom.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA