in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2021: OVNOVIMA TEŽAK EMOTIVNI PERIOD, BLIZANAC LJUBOMORAN, RAK IMA…

VAGA

SREĆA – SMRT – DETE

Ljubav

Izgleda mi da je onim emotivnim vezama i bračnim zajednicama koje već neko duže vreme prolaze kroz žestoku krizu, a gde partneri ne pokazuju nameru da bilo šta poprave, konačno odzvonilo tokom meseca.

Period tokom druge dekade napraviće veliku „čistku“ i ono što ne može biti popravljeno i sređeno, doći će do svog kraja. One veze u kojima se partneri trude i pokušavaju da se harmonizuju, takođe sledi period teškoća, ali će sa njim biti završeno ulaskom u treću dekadu meseca, koja za vas predstavlja nov ljubavni početak.

Iskreno se nadam da će vaša zajednica ili veza biti u ovoj, drugoj grupaciji….Slobodne Vage prekidaju duži ljubavni „post“ i dobijaju veliku šansu krajem meseca.

Posao

Iako će vam druga dekada mesecabiti posebno naporna u poslovnom segmentu, i u njoj ćete imati najviše obaveza, ali i teškoća, generalno gledano – ovo je odličan poslovni mesec za vas.

Ne samo što ćete uspeti da stabilizujete svoju poslovnu situaciju, već će neki od vas započeti i sa novim poslovnim projektima i saradnjama.

U svakom slučaju, od drugog dela meseca otvarate potpuno novu fazu u ovom segmentu. Što se finansija tiče, i pored dosta obaveza i troškova, bićete prilično zadovoljni.

Zdravlje

Vage koje imaju hronične probleme, i to najviše sa kičmom, imaće jačih tegoba do kraja druge dekade meseca. Za mlađe pripadnike znaka – više vodite računa o svom imunitetu.

ŠKORPIJA

UDOVAC – NADA – SVEŠTENIK

Ljubav

Ovaj mesec neće doneti neka spektakularna dešavanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Kao da ćete oboje ovaj mesec prespavati, funkcionišući nekim normalnim, ali dosta sporim ritmom.

Nekima od vas će nedostajati dešavanja, neki će uživati u miru i tišini. Tokom drugog dela meseca bio bi dobar momenat da pokrenete neke zajedničke planove. Što se slobodnih Škorpija tiče, prvi deo meseca vam donosi uglavnom statičnost po pitanju ljubavi.

Možda ćete imati povremene „izlete“ ka bivšim partnerima, ali ni tu neće biti posebnih dešavanja. Tokom drugog dela meseca moguće je novo poznanstvo, ali ne i ulazak u vezu. Osoba koju upoznajete će vam vrlo prijati, ali nećete požurivati dešavanja…

Posao

Poslovne obaveze će vam oduzimati veliki deo vremena, ali i energije. Na sve ovo, vi želite da pokrenete i neke svoje planove, i to ćete verovatno i uspeti tokom druge dekade meseca.

Koliko go ovo bio iscrpljujuć period za vas, evidentno je da imate veliku podršku i onih koji su oko vas, ali i spoljašnjih okolnosti.

Karta Sveštenika govori o tome da je i nebo na vašoj strani i da vaši planovi imaju itekako dobrih šansi za ostvarenje. Što se finansija tiče, proći ćete bolje nego što ste očekivali.

Zdravlje

Imunitet vam nije najsjajniji, a vi kao da nećete voditi računa o sebi ni malo, i dodatno ćete ga pogoršavati. Pokušajte da tokom drugog dela meseca uzmete više vremena za sebe.

STRELAC

NESREĆA – NEISKRENOST – NEPRIJATELJ

Ljubav

Emotivno – vi i partner, sudeći po ovim kartama, itekako imate o čemu da razgovarate. Naravno, ako budete želeli da popričate iskreno i otvoreno, za šta je mala šansa.

Naime, evidentno je da je vaš odnos vrlo nestabilan, da niste korektni jedno prema drugom, i da ne radite u interesu veze. Moguće je da nakon burnih svađa, dođe do kratkotrajnog smirenja, ali to smirenje bi bilo kroz distanciranje i zatvorenost.

Ne znam šta da vam kažem dragi Strelčevi, osim da je itekako došlo vreme da preispitate šta je ono što zaista želite kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Slobodni Strelčevi bez nekih posebnih emotivnih prilika tokom meseca. Uglavnom su to avanture, kombinacije i sve kroz strast.

Posao

Izgleda da tokom ovog meseca nemate mira ni po pitanju posla. Evidentno je da ćete imati teškoća u finansijskom dijelu, ali i komunikacija sa onima sa kojima radite će biti prilično naporna.

Da se razumemo, to ne znači da treba da odustajete kada vidite prepreke pred sobom, naprotiv. To samo znači da je potrebno nastaviti još odlučnije ka svome cilju, jer ne zaboravite – prepreke i postoje da bi se prevazilazile, zar ne? Ne nervirajte se zbog nekih „pometanja“ i nekolegijalnih ponašanja…

Zdravlje

Nepovoljni uticaji su na vas tokom ovog meseca, što će se odraziti i kroz zdravstveni segment. Stres je trenutno vaš najveći neprijatelj, pokušajte da nađete izduvni ventil i oslobodite ga se.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA