in

HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 7. DO 13. DECEMBRA 2020: MOGUĆI SU I KONFLIKTI RAZLAZI I PREVIŠE NAGLASKA NA ISTICANJE SEBE

PONEDELJAK 07. DECEMBAR

vibracije dana su pod vladavinom Meseca koji je u trigonu sa Uranom i kvadratu sa Merkurom pa već sami početak dana je dobar za planiranja ,ideje ,timski i grupni rad. Lepi kontakti i saradnja su naglašeni u prepodnevnim satima.

Kada je kvadrat u pitanju u nastavku dana može doći do razilaženja misli i osećanja pa treba paziti ako trebate doneti neku odluku. Budite oprezni kada su emocije u pitanju jer jedno se misli drugo oseća a treće radi. Mogući su emotivni nesporazumi . Ne dozvolite da druge osobe utiču na vas sa svojim nezadovoljstvom i problemima. Danas je najbolje da budete jednostavni i da ništa ne komplikujete.

UTORAK 08. DECEMBAR

energija Marsa je dosta aktivna u ovom danu jer je vladar utorka. Mesec pravi kvadrat sa Suncem pa se preporučuje da ništa novo ne započinjete već da se završavaju nedovršene stvari . Kako je Mesec u Devici pravit će opoziciju sa Neptunom što vam može doneti neodlučnost , teško ide uspostavljanje kontakta sa drugim ljudima ,neki vid konfuzije može da se ispoljava.

Zbunjenost i zablude su moguće pa je najbolje da se primirite i pazite na greške i odnose sa drugima.Čuvajte se krađe ,prevare i laži. Zatim Mesec pravi odnos sa Venerom što je dobro za sve kreativne poslove ,ulepšavanje, poslovne odnose ,u nastavku Mesec pravi lep aspekt sa Jupiterom ,Plutonom i Saturnom što je dobro za transakcije novca ,dugoročna sklapanja poslova, veće odgovornosti a emotivno je dosta skladno ,srećno i strastveno u vezama ili braku.

SREDA 09. DECEMBAR

vibracije dana su pod vladavinom Merkura koji je u Strelcu dosta veseo i optimističan. Zatim Mesec prelazi u Vagu gde kreće dvoumljenje . Sunce pravi kvadrat sa Neptunom što je dosta teži aspekt jer su moguće nesigurnosti ,konfuzije ,neodlučnosti . Svakako obratite pažnju kada budete želeli da se istaknete kako lično tako i svoje sposobnosti.

Moguće je da to uradite dosta neadekvatno jer niste sigurni u sebe i svoja iznošenja. Mnoge osobe sada ako su naivne mogu biti iskorišćene. Sve što radimo trebamo dobro paziti i ne žurite da se pokažete i dokažete ima i drugih dana. Mesec pravi odnos sa Merkurom pa možete malo jasnije da vidite neke stvari ali tek posle podne. Pazite danas ipak je dosta težak aspekt koji može da nas zavara da pogrešimo.

ČETVRTAK 10. DECEMBAR

energija dana je pod vladavinom Jupitera pa možemo očekivati malo bolji i optimističan dan. Mesec je u odnosu sa Suncem pa imate potrebu da se istaknete uskladite ,puni pozitivne energije i optimizma a kako će biti opozicija sa Marsom možete biti ishitreni ,brzopleti . Mogući su i konflikti razlazi i previše naglaska na isticanje sebe. Tvrdoglavost i konflikt sa Autoritetima može da vam donese razne probleme pa se strpite i malo primirite.

Lepa Venera u aspektu sa Plutonom može da izvadi mnoge stvari i ublaži nesporazume jer Pluton ima moć da se prilagodite datim situacijama. Ovaj aspekt je odličan za finansije ,ulepšavanje i sve što je vezano za lepotu. Ipak treba obratiti pažnju da ne ulazite u nešto što niste u mogućnosti da uradite ili finansiski ispratite. Svakako da trebate biti umereni i obratite pažnju na partnera jer se oseća zapostavljeno. Lep dan za uspeh ali ne preterujte.

PETAK 11. DECEMBAR

vibracije dana su pod energijom lepe Venere koja tranzitira kroz Škorpiona gde nije najsrećnija . Sami početak dana Mesec je u kvadratu sa Saturnom što vam može biti teško da ste brižni zbog nečega ,bežanje od odgovornosti i teško se prihvataju poslovi i obaveze na duži rok. Zatim Mesec ulazi u Škorpiona gde je u padu pa se možete osećati lošije neraspoloženo ,razočarano ili da ste malodušni.

Odličan Vatreni trigon Sunca iz Strelca sa Marsom iz Ovna što vam daje jaku snagu veliku energiju i ne postoji prepreka koju sada ne možete rešiti i posao koji ne možete uraditi. Vaša ličnost dolazi do izražaja u pozitivnom smislu.Mnogi vas mogu poštovati oslanjati na vas a i šefovi vas mogu podržavati i poštovati. Pojedine osobe mogu biti nervozne i napete u večernjim satima pa zbog različitih mišljenja može doći i do svađe,pa dobro pazite.

SUBOTA 12. DECEMBAR

energije dana su pod vladavinom Saturna koji je u Jarcu koji kontroliše i nadgleda naše učenje i mučenje. Mesec će praviti lep aspekt sa Neptunom i Plutonom i konjukciju sa Venerom pa možemo da se opustimo i radimo nešto kreativno . Mnoge osobe će moći da se prilagode situacijama i drugim ljudima .

Slobodne osobe mogu da započmu vezu dok zauzete imaju odličan osećaj i slaganje sa voljenom osobom. Subota vam može biti iznenađujuće lepa i neke novine možete uneti u svoj život i vezu da ga još više ulepšate . Zabavljajte se i uživajte.

NEDELJA 13. DECEMBAR

energija Sunca nam iz Strelca daje optimizam kakva god da je energija i dan ispred nas. Mesec je povoljno aspektovan sa Jupiterom ,Plutonom i Saturnom što vam donosi veliki optimizam ,pozitivnost ,prilagođavanje . Mnoge osobe sada su usmerene na nešto što je njima lično važno sa porodicom ,voljenom osobom ,prijateljima sve u najlepšoj energiji može danas da protekne.

Mnoge osobe osećaju sigurnost i stabilnost a još i Mesec ulazi u Strelca što vam daje još veću sreću i optimizam. Kako nije najlepše vreme da iskoristite boravak u prirodi sa društvom onda pronađite neki vid rekreacije i zabave u svojoj kući i sa porodicom. Možete kontaktirati osobe koje su u inostranstvu ili su udaljene od vas i još druge pozitivne stvari su povoljne danas.

 

Astrologinja: Željka Knežević

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2020: POVUCITE SE AKO UVIDITE DA BI MOGLO DOĆI DO SVAĐE

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR 2020: NEMOJTE OBEĆAVATI STVARI KOJE NE MOŽETE DA ISPUNITE