in

HOROSKOP TVRDI: OVO JE NAJZGODNIJI ZNAK ZODIJAKA I NIKO MU TO NE MOŽE OSPORITI

Jer na svakoj listi koja rangira znakove Zodijaka po izgledu, Strelac je izdvojen kao u startu najzgodniji.

Kao njegove opšte fizičke karakteristike navode se prosečna visina i sportska građa, a povezano s tim i sklonost ka različitim aktivnostima, nemiran duh i večita potraga za uzbuđenjima. S druge strane, ukazuje se na njihov hedonistički pristup životu, koji ih može voditi ka preterivanju u hrani i piću.


Uprkos tome, oni opstaju sa reputacijom najzgodnijeg horoskopskog znaka, a dovoljno je da pogledamo, na primer, Tinu Tarner i da to prihvatimo bez pogovora.

Slavne žene rođene u znaku Strelca su i Britni Spirs, Skarlet Johanson, Džejn Fonda, Kristina Agilera, Tajra Benks, Mila Jovović, Kejti Holms… Među slavnim muškarcima rođenim u znaku Strelca su Bred Pit, Džim Morison, Džej Zi, Kirk Daglas, Džimi Hendriks, Brus Li, Ben Stiler, Džon Malkovič…

Osim što dobro izgledaju i rade na sebi, pripadnici ovog znaka izuzetno su inteligentni, brutalno iskreni i puni života. Zbog njihovog širokog osmeha i živosti, mnogi su spremni da im oproste gomilu nepromišljenih stvari koje su u stanju da izgovore bez imalo takta. Ali, nikad iz zle namere – nisu maliciozni i govore samo ono što zaista misle.

Zanimljivo je da u starijim godinama gotovo nikad ne pate od senilnosti. Pravi su idealisti i često se zanose idejama univerzalne ljubavi i mira u svetu. Veoma su društveni i otvoreni. Imaju fantastičan smisao za humor i neumorno pričaju.


Pokreti su im vrlo brzi, mada često znaju da budu i trapavi. Iako su veoma dobronamerni, kada primete da ljudi pokušavaju da iskoriste njihovu velikodušnost, nemilosrdno ih postavljaju na svoje mesto. Ne podnose autoritet i uvek su za nove društvene pobune.

Vole rizik, čak u njemu i uživaju. Ništa ih ne može tako brzo oraspoložiti kao uspeh posle rizičnog poteza. Znaju da budu vrlo neodgovorni, detinjasti i da odbijaju da prihvate ozbiljnost života. Jednostavno su srećniji kada o tome ne razmišljaju i uživaju u svojoj bezbrižnosti. Večiti su optimisti. Osim toga, jako vole slobodu i prosto ih ne drži mesto. Obožavaju da putuju, a vole i sport i prirodu.

6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJE SVI VOLE JER SU LJUBAZNI I UČTIVI

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: OVAN GUBI ŽIVCE, RAK UPOZNAJE NEKOGA, A OVAJ ZNAK ĆE PLAKATI