in

HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: KONAČNO ĆETE OTVORITI OČI I DESIĆE VAM SE NOVA LJUBAVNA POZNANSTVA

Devica

Previše ste dozvoljavali da vas drugi koriste i upotrebljavaju kako su hteli. Ako ste dobra osoba i želite drugima da pomognete, to ne znači da svako može od vas da traži šta mu je volja.

Ovog meseca će vam se konačno otvoriti oči, shvatićete za neke osobe kakve su i da vam ne žele dobro. Ponekad slobodno možete da kažete ne, imate pravo na to, imate pravo da nešto ne uradite ukoliko to ne želite i ukoliko stvarno nemate vremena da nekome pomognete.

Decembar je vreme kada veliki broj ljudi osećaju strast i jake emocije prema voljenoj osobi. To se odnosi i na vas. Druga nedjelja decembra je idealno vreme da popričate sa voljenom osobom iskreno i bez ustručavanja.

Recite svom partneru koliko su vaše emocije jake i koliko želite da vaša veza uspe i da se razvija u budućnosti. Nemojte se bojati da pokažete svoja osećanja, to će vam biti uzvraćeno na najlepši mogući način.

Promenili ste život iz korena i sada vam je potrebno neko vreme da se naviknete na novo okruženje, nove osobe i nove okolnosti sa kojima se prvi put susrećete. Ipak, znate i sami da je ovo jedna od boljih odluka koje ste doneli, i znate i sami da je potrebno malo vremena da se adaptirate na sve to. Uskoro će biti dosta lakše.

HOROSKOPSKI VODIČ ZA ŽENE: TRAŽIŠ LI VJERNOG, NJEŽNOG ILI STRASTVENOG FRAJERA?

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR 2019: MIRAN OPUŠTAJUĆI DAN, POSVETITE SE UOBIČAJENIM OBAVEZAMA