in

HOROSKOP ZA MUŠKARCE OTKRIVA DA LI SI BAŠ TI PRAVA ŽENA ZA NJEGA

Rak

Rakovi često imaju lepo i upečatljivo lice, naglašene jagodice i predivne oči, a njihov sjaj ni brilijati ne mogu da zasene. Krasi ih upečatljiv osmeh koji kada iskreno upute, retko ko može da zaboravi. Vitko i skladno telo, izvajane noge i prelepe ruke i šake, potpuno su u logičnom skladu sa njihovim temperamentom. U mladosti umeju da budu izrazito vitki, većina rakova će tek nakon tridesete doživeti vrhunac svoje svoje lepote. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe, koja za sobom ostavlja iskrene uzdahe. Velika je sreća biti na vašoj nežnoj strani!

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno izvajanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole da se oblače moderno i da se doteruju, a ponekad u tome i uživaju. Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislte da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarii ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored pomenute lepote njihov stil oblačenja i života uopšte gotovo nikada nije kliše!

Devica

Device su vitke, skladne građe i lepih crta lica, zbog čega ih mnogi svrstavaju među najlepše znakove. Imaju ženstvene jagodice i često lepe obrve. Oblače se sa dosta ukusa, uvek je prisutna prava kombinacija umerenih boja i neki elegantni aksesoar. Kada je poterbno one i te kako umeju da se istaknu. Kada sagledate Devicu i u doteranom izdanju, ostaćete bez daha. Njihova epska lepota se prepričava. Voleti gracioznu i prelepu Devicu, jednako je slatko kao voleti rođeni život.

HOROSKOP I VENČANJE: ŠTA SVAKA ŽENA ZAISTA ŽELI OD SVOG VENČANJA

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI STALNO UPADAJU U NEVOLJE A SVI IH VOLE