in

HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR OD 18. APRILA DO 15. MAJA: Prošlost se vraća na velika vrata, budi spremna na ovo

Rakovi, spremite se za druženje! Retrogradni Merkur će biti u vašem sektoru prijatelja, timova i istomišljenika. Mogući su sastanci sa prijateljima iz prošlosti ili bivšim kolegama. Takođe, ovaj period je odgovoran za vaše ambicije i snove, pa ćete se verovatno baviti analizom koliko su vaši snovi povezani sa vašim vrednostima. Ovo je pravo vreme za promene u odnosu sa prijateljima, a možda će se neko vratiti iz prošlosti ili ćete vi otići u posetu prijatelju.

Lavovi, Retrogradni Merkur će biti u vašem sektoru karijere. Sada je pravo vreme za preispitivanje svojih ciljeva, dostignuća i profesionalnih zadataka. Možda ćete morati ponovo da registrujete neke dokumente na poslu. Ovo je period kada treba da proverite svoj kompas, posebno u karijeri.

Za Device, Retrogradni Merkur će biti u vašem sektoru putovanja i obrazovanja: prvo, možete da odete na mesto gde ste već bili i to će u velikoj meri proširiti vaš pogled na svet. Što se tiče obrazovanja, možete proširiti svoj pogled na svet. Moguće je da vas čeka ponovni ispit ili ćete morati da dokažete neko svoje znanje u praksi. Retro Merkur će “razbiti” granice vašeg pogleda na svet – kao da je vreme da odete dalje, malo iza horizonta. Uvid je povezan sa širenjem pogleda na svet.

KADA OVO PRESTANEŠ RADITI, SMANJIĆEŠ BRIGU I NESREĆU

Horoskop za Veneru u Blizancima od 11. aprila do 6. maja najviše će uticati na ova 4 znaka, posebno u oblasti ljubavi!