in

HOROSKOP I NARODNJACI: KOJA JE TVOJA LEGENDARNA PESMA ZA SRCE I DUŠU

Svaki horoskopski znak zajedno sa svim svojim emocijama na maksimumu, zrači svojom unikatnom energijom. Neki među nama veoma smo galantni, pa nećemo da se stiskamo za keš koji treba da bacimo na muziku. Zvezde znaju šta je sudbinski srodno vašim senzibilitetima, pa, izvolite, ocenite koliko vas pogađaju vaši sudbinski hitovi.

Ovan


Ovnovi vole da budu frajeri i švaleri, galantna gospoda i u kafani imaju posebnu taktiku. Manje više to njima dobro ide, a priznaćete da poznajete makar dve osobe u znaku Ovna koje su u kafani kao riba u vodi. Evo koju pesmu Ovnovima naručuju Mars i Pluton:

HARIS DŽINOVIĆ: RANO JE ZA TUGU

prerano sam s tobom
upoznao bol
pa sad mira nemam
kriva si za to…

Bik


Bikovi, ‘ebiga, po pravilu obožavaju kafančinu. Oni vole da im ribe šapuću “dragi, bez tebe ne mogu živeti”, dok će ženski Ovnovi još i da zapevaju “Noćas mi srce pati”. Ali, danas, samo za vas, Venera odlučuje, hvata se za najveći novčanik i viče:

Hanka Paldum – Crne kose

Crne kose, raspletene bujne
 mrsile su ruke tvoje
 samo jedan dan
 ljubio si usne moje rujne
 ljubav prođe kao kratak san

Blizanci

Raspoloženje je kod Blizanaca često nepredvidivo, varira od zezanja do ludnice i ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama. I pored toga omiljena ste osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. Vama vaš Merkur naručuje pesmu Tome Zdravkovića:

KAFANA JE MOJA SUDBINA

Da li si mi verovala
ženo jedina
da li si mi verovala
da l’ si praštala

OTKRIJ PREVARU PRIJE NEGO ŠTO TI SE DOGODI: OVAN VARA KAD NESTANE UZBUĐENJA U VEZI, LAV ZBOG DRAME

SUROVA ISTINA O TVOM ZNAKU: OVAN JE PROMISKUITETAN, BIK MANIPULATOR, RAK MELODRAMA…