in

HOROSKOP I ZAKON PRIVLAČNOSTI: KOLIKO STE ZAISTA U HARMONIJI SA ENERGIJAMA OKO VAS

Jeste li se ikada zapitali kako urediti vaš životni prostor kako bi optimalno bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Svakom pojedincu vrlo je bitno da se dobro osjeća u ambijentu u kojem živi ili radi.

Ako su energije u disharmoniji tada su posljedice vrlo često stres, nervoza, nelagoda i sva ona neugodna osjećanja koja nam ruše koncentraciju, unutarnji mir, a ne rijetko i zdravlje. Stoga je neophodno urediti životni prostor kako bi se osjećali udobno i opušteno.

Jedan od načina kako uskladiti energije i kako doći do harmonije između vaše energije i energije prostora je da znate što ste u horoskopu i da u odnosu na vaš horoskopski znak uredite ​​prostor i ambijent u kojem živite, radite ili provodite većinu vremena. Na ovaj jednostavan način ćete privoljeti svemir da pozitivno djeluje na vaš znak i život.

OVAN

Znaku koji je stalno u akciji potrebno je mjesto u kome će se osjećati dobro. Poslovično, Ovnovi ne vole ništa što ih, posebno fizički, steže i ograničava.

Dakle, zaboravite na pregradne zidove ili ih što manje koristite i gledajte da ste uvijek u širokom prostoru odnosno vrlo je poželjno da dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica budu u jednom prostoru i ne odvojeni. Namještaj koji koristite poželjno je da bude uvijek bude uz zidove kako bi ostajalo što više prostora, kao i osvjetljenje, a umjesto lustera je najbolje koristiti reflektore ili plafonjere. Čak je i kuhinju potrebno organizirati sa što manje elemenata, a treba inzistirati da posuđe, također, bude okačeno na zid ili na uskim policama.

Boja koja je karakteristična za ovaj vatreni znak, i koja stimulira i održava energiju Ovna, je svakako crvena. Ona treba u svim svojim nijansama biti najviše zastupljena, kako u životnom tako iu poslovnom prostoru, bez obzira dali će to biti dekoracija zidova, namještaj ili određeni detalji u prostoru, a može biti kombinirana s crnim i bijelim detaljima. Prilikom odabira materijala, saten ne smije izostati, kao i što više keramike u svakom obliku.

BIK

Ovaj znak voli uživati ​​u udobnosti i osjećati se maksimalno komforno u svakom obliku. Uglavnom ne žale novac na dekoriranje ili uređenje stana ili kuće. Ako znamo da uživaju u hrani i piću to prvo stavlja naglasak na kuhinju, koja mora posjedovati mnogo elemenata i savršeno se uklopiti u američki stil kuhinje, koja je oko “otoka” sa svim potrebnim elementima, velikim hladnjakom i opremljena kao da se radi o restoranu. Ostava, također, zahtijeva velik prostor s puno polica.

Kada je dnevni boravak u pitanju, pa i ured, u stil jednog Bika najbolje će se uklopiti luksuzne garniture, perzijski tepisi, ili poput njih, ili pak namještaj koji je tapeciran materijalima poput baršuna i, naravno, jedan masivan stol. Ormari su, također, poželjni, a na zidovima su poželjne slike s masivnim ramovima, što skuplje to bolje.

Boja zidova, osim narančaste, koja je najpoželjnija, i mahagonija, može biti i svjetlo plava, ali i crvena, posebno u spavaćoj sobi. Krevet, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi mora biti velik, masivan od punog drveta i maksimalno udoban, s puno jastuka po njemu (crvenih) i sa raskošnom posteljinom, ako se radi o spavaćoj sobi.

BLIZANCI

Što reći za jedan ovako pokretljiv znak, koga u krajnjoj liniji ne drži mjesto i koji je jedno vječno dijete, s vječnom željom da se igra. Na taj način i prostor u kome živi ili radi mora biti organiziran.

Bilo da se radi o dnevnom ili radnom prostoru prioritet će svakako biti na tehničkim stvarima, što podrazumijeva radni stol, stol za računalo, audio uređaje, televizor i naravno, puno polica s knjigama. Kuhinja mora posjedovati sve uređaje kao što su tosteri, mikseri, sokovnici i slično.

Što se dekoracije tiče na zidovima može biti apsolutno sve, ali poželjno je da se negdje na zidu nađe i kakva karta svijeta ili tapete s motivima kao iz turističkih kataloga, mada ćete često kod Blizanaca bar u jednom dijelu prostora naići na novinske isječke i slike kojima su obloženi zidovi, kao i globusi i razni sitni detalji, kao što su držači za olovke, neobični predmeti još neobičnijih oblika i duhovitog smisla i dizajna.

Svakako prostor u kome treba da boravi Blizanac mora liči na igraonicu s obiljem boja od kojih njihovoj pozitivnoj energiji doprinose narančasta, lila i ružičasta. Zelena ih najbolje opušta i nju treba koristiti u spavaćoj sobi, a žuta bi trebala najviše se koristiti kao boja koja ima najjači pozitivan energetski utjecaj.

4 NAJSTRASTVENIJA ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE ZAČINITI VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT

HOROSKOP: 5 VELIČANSTVENIH RAZLOGA ZAŠTO TREBA ŽENITI RIBE