in

HOROSKOP ISTINE: KAKVO JE ZAISTA TVOJE PRAVO LICE KADA PADNU SVE MASKE

RAK

Posesivni ludaci, uvrede se ako im ”dobro jutro” niste poželeli u pravilnoj intonaciji. Menjaju raspoloženje kako im ”dune”, a uz emotivnu potrebu da nekog tlače, jako im je važno da varaju partnera.

Ako ih optužite za laž nadrljali ste, plakaće i kukaće godinama. Rak menja svoju ličnost iz krajnosti u krajnost – jednog dana se pretvara u vašeg najgoreg neprijatelja i sadistu, dok je sledećeg opet ona ”stara” osoba, sa blagom amnezijom.

Ukoliko želite da imate tempiranu bombu pored sebe koja vam redovno eksplodira u lice na svakih nekoliko dana, samo napred. Samo se učlanite u lovačko društvo, jer će vam kad-tad biti potrebna puška.

LAV

 

Arogantni, uobraženi i naporni potcenjivači. Lavovi zaista veruju da njihov ulazak u prostoriju prate reflektori i da se u svakoj prostoriji uvek nalazi najmanje jedna osoba koja ih obožava.

Istina je da je u pitanju uvek tačno samo jedna osoba – ona sama. Dakle, da bi bili sa Lavom, vi morate da naučite da joj se ulizujete; da se slažete sa svim što kaže i da ga obožavate bez razloga.

DEVICA

Opsesivno-kompulzivni neurotici, koji se oslobađaju stresa čisteći stan, slažući robu i kineski porcelan. Oni su prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno. Pripadnici ovog znaka ne poznaju ljubav, bez emocija su, a kod njih se sve svodi na se*s.

Ako je neki znak ”prostitutka”, to je ovaj. Samo robot može da bude sabraniji i hladniji od Device.

Sa Devicom ste sigurni u jedno, kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mesecima kalkuliše da li je došlo vreme da vas eliminiše.

I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. Otkud toliki talenat za podlost i bezosećajnost? Ipak su oni narcisi koji brinu samo o svome izgledu sa težnjom ka savršenstvu, kako oni to lepo zovu. Devica nema strasti u sebi, nežnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj (zbog sata koji otkucava dok je ona toliko daleko od svog cilja savršenstva) zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili bi da imate posla sa androidom. Ali, nemojte da te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkate sa emocijama – to je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se oslobađa pritiska, jer voda kipi. Čista fizika. Ona je verna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2018-TE: DJEVICA ZATVORENA, STRELAC VESEO, ŠKORPIJA UŽIVA U HARMONIJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2018-TE: DAN KOJI NOSI SUMNJE U SOPSTVENE MOGUĆNOSTI, DAN KAO STVOREN SA SAMOTNJAKE I OSOBENJAKE