in

HOROSKOP KAŽE: ONI SU ROĐENE VOĐE A OVO IM JE ŽIVOTNI CILJ

Predstava života, večita gluma, maštarije koje neprestano kolaju u njihovim umovima, umišljanje i prejaka želja za dokazivanjem.

Glavni glumac u sopstvenoj drami, čovek sa Suncem u Lavu.

Lavovi su ljudi koji veruju da je svet nastao ne bi li se oni rodili, gde su svi u njihovoj službi, gde se sve vrti oko njih, gde su oni centar svačije pažnje, uvek predmet interesovanja, pa čak i skandal majstori.

Svaki Lav svoju dušu hrani prejakim egom. Oni su uvek na sceni i tu ostaju po svaku cenu, pa čak i kada su duboko nesrećni u toj ulozi. Mnogi Lavovi će vam verovatno reći da sve ovo nije tačno, ali ne postoji nijedan pripadnik ovog znaka koji je skroman i koji bi se odrekao pažnje, glađenja po glavi ili aplauza.

Postoje oni glumci koji su u ulozi mirnog i povučenog Lava, ali, opet, samo ako je ta uloga glavna. Ovo je znak koji ne voli da boravi u prirodi, osim ako nije neki spektakl ili sportski događaj.


Oni iskonski traže svetlost u vidu miliona lampica kazina, reflektora na stadionu, zlatnih i mermernih površina i svega onoga što ih podseća na njihovu zvezdu, koja u vreme kada se oni rađaju najjače sija na nebu, Sunca.

Kada moćni Lav stupi na scenu, svi to primijete. S ovim se dramatičnim, kreativnim i otvorenim znakom s razlogom se kao ključna riječ povezuje magnetizam. Vatreni i samouvjereni, Lavovi su tako šarmantni da im je gotovo nemoguće odoljeti.

Bez obzira da li se radi o vremenu provedenom s obitelji i prijateljima ili o nastojanjima na polju posla, Lavovi puno toga donose sa sobom.

Cilj:
Uspjeh

Dobre strane:
Velikodušnost, kreativnost, entuzijazam, otvorenost, odanost, ekspanzivnost, humor, ponos, strast.

Loše strane:
Pompoznost, dogmatičnost, netolerantnost, bahatost, tvrdoglavnost, sebičnost, lijenost.

Karizmatske oznake:
Kraljevske manire, snažan, jak, mišićav.

Voli:
Avanture, raskošan život, djecu, dramu, kazalište, da mu se dive, zabavu s prijateljima, skupe stvari, svijetle boje, ići na odmor.

Ne voli:
Uobičajenost, zlobu, škrtost, da ga se ignorira, suočavanje sa teškom realnošću, da ne bude kralj ili kraljica.

Najbolji okoliš:
Na suncu! Također bilo koje mjesto gdje Lav ima priliku biti kreativan ili zasjati pred drugima.

Sretan dan:
Nedjelja.

Sretni brojevi:
8 i 9.

KAKO OPRAŠTAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: OVAN BRZO ZABORAVLJA, RIBE PONOSNE

ŠTA TI ZAPRAVO HOĆEŠ: HOROSKOP ZNA ISTINU ZAŠTO SI UVEK NEZADOVOLJNA