in

HOROSKOP NA DUGE LJUBAVNE STAZE: OVNOVI ŠEFUJU, ŠKORPIJE OSVETOLJUBLJIVE

Svaki znak ima vrline i mane i kada je u pitanju emotvni život. Ovo bi bile prednosti i nedostaci svakog znaka, kada su u pitanju ljubav na duge staze i brak

1. Ovan

PREDNOST: Pomalo je divlji, ali s mjerom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osjećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli da šefuje, smatra da je uvijek u pravu, a čak i kada nije – neće to da prizna. Uvijek sve mora da bude onako kako je on sebi to “zacrtao”. U sebi nosi dozu sebičnosti koju najčešće ispoljava tokom svađa.

2. Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvijek možete da računate. Stabilan je, vrijedan, porodično orijentisan, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vrijeme.

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto, stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele da se osjećaju sputano i treba mu puno vremena za sebe.

3. Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promjene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugim vezama.

4. Rak

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može da guši. Voli da sve ima pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unaprijed razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi moglo da se dogodi i tako unosi nemir u odnos.

5. Lav

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, darežljiv i napraviće sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

NEDOSTATAK: Ponosan je i tašt pa će se uvrijediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg svijeta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli da bude u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu saputnicu.

6. Djevica

PREDNOST: Čvrsto stoji s obje noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da vas čini sretnom i zadovoljnom.

NEDOSTATAK: Cjepidlaka je, svemu će naći manu i voli da popravlja “nedostatke” drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partneru. Često mu nedostaje samouvjerenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem povjerenja.

PREDSTAVLJAMO VAM 5 NAJNEUREDNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR 2018-TE: DANAS SE ČUVAJTE NEPOTREBNIH RASPRAVA I BUDITE POSEBNO OPREZNI SA LJUDIMA