in

HOROSKOP OTKIRVA: KOJE SI ALKOHOLNO PIĆE I KAKO DELUJEŠ NA SUPROTNI POL

OVAN

Pošto od svega volite da pravite cirkus, vi ste KOKTEL. Slatkorečivi ste, sladunjavi, vatate na iznenađenje, nesvest i šarenilo.

BIK

Vi ste kao VINJAČE. Udarate jako, naglo i ostavljate crne rupe. Partner je posle vas žedan, bolestan i kaje se sbog svega.

BLIZANCI

Blizanci su kao VINO. Nisu lepši što su stariji, ali definitivno vole da leže. Čekaju da se spotaknete i sami padete na njih, a onda vas osvoje tako da ni ne znate šta vas je snašlo i vrte vas kao da ste uključeni na centrifugu.

RAK

Je kao RAKIJA – štipa za oči i grebe grlo, ali posle trećeg puta želite još. Kada mu se prepustite plačete nad svojom sudbinom, al nemate gde da pobegnete. Traži dosta vode. Što ste duže sa njim, više poprima osobine TEKILE: mora da se začini da bi se u njemu uživalo,  često se konzumira preko nekog drugog napitka tek da vas dodatno ošašavi.

LAV

On je RUM. Ima tu neku dozu sladunjavosti dovoljnu da vas zavede, ali ako niste u kondiciji, najebali ste. Mnogo je jak i bije do nesvesti. Najbolje je da ga konzumirate uz kolače, i to samo ponekad, ako ne želite da vas pola života neko jebe u mozak.

DEVICA

Devica je kao VODKA, čista, sterilna, bez nekog jakog ukusa i mirisa, a razjebava ko elementarna nepogoda, agresivno, odlučno i do kraja.

KAKO DA SE PONAŠATE PREMA STRELCU: NJIHOVE OSOBINE I ODNOSI SA OSTALIM ZNAKOVIMA

TEKST KOJI MORATE PROČITATI: OVAKO SE LOŠ MUŠKARAC IGRA SA VAMA A DA NISTE NI SVJESNE