in

HOROSKOP OTKRIVA DA LI JE ON ZAISTA DOBAR IZBOR ZA OZBILJNU VEZU, ILI SI SE PREVARILA…

Saznajte da li je vaš gospodin savršeni zaista dobar izbor za pravu, ozbiljnu vezu ili samo vam samo dani zalud prolaze.

Ovan

Vernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, istog trenutka će da te prevari. Ne interesuje ga mnogo što to nije ok. Ali, ako se istinski zaljubi, (što nema šanse ukoliko niste fantastični), Ovan voli svim svojim srcem.
Ljubomora i komplikovanost: 75%

Bik

Vernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Pogotovo ako im je partnerka puna para. Javno, nisu skloni prevarama i verni su partneri, a u realnosti non stop maštaju o nekom drugom. Fizičko iskušenje im nije preteran problem, pa će mu se sigurno odupreti u realnosti, ali će sutra ceo dan da maštaju kako bi bilo da su ipak prevarili. Ako vam ovo ne smeta onda nemate o čemu da brinete.
Ljubomora i komplikovanost: 65%

Blizanci


Vernost: Iako možda žele da budu verni i odani, oni to ne umeju. Voleće vas neko vreme, a onda će sve nestati! Nakon nekoliko meseci, smuvaće se sa vašom prijateljicom. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da flertuju i da se muvaju, čak i kada neće da vam daju, oni će vas ložiti i folirati. Kada se istinski zaljube, Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu verni, ali samo sebi. Ipak, dobri su za avanture i se*s pod uticajem alkohola. E, da ima i pametnih ljudi u ovom znaku…
Ljubomora: 25% jer ih nije briga baš za vas, a komplikovanost, bogami 89%

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST 2019: MOGUĆNOST DA UĐETE U NOVU VEZU VAM SE USKORO OTVARA

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. AVGUST 2019: LJUBAVNI ODNOS VIŠE NIJE ISTI KAO RANIJE I PITATE SE KUDA TO VODI