in

HOROSKOP OTKRIVA JESTE LI STVORENI JEDNO ZA DRUGO ILI NIKADA NEĆETE BITI ZAJEDNO

Element kojem naš horoskopski znak pripada ima veliku ulogu u vještinama koje pokazujemo u slaganju s drugima, posebno s ljudima koji su nam bliski.

Zemlja: Bik, Djevica, Jarac

Zrak: Blizanci, Vaga, Vodenjak

Vatra: Ovan, Lav, Strijelac

Voda: Rak, Škorpion, Ribe

Vatra i Vatra

Ovo je prilično vatrena kombinacija, što se može odmah i pretpostaviti, zbog koje su odnosi unutar nje vrlo intenzivni. Jedne minute među partnerima postoji strast, druge frcaju iskre u svađi, sukobu stavova i ega. No nema ničeg lošeg u tome.

Znakovi koji pripadaju ovim elementima ne mrze jedni druge jer govore istinu. Nijedan partner u ovoj kombinaciji neće se dosađivati. Generalno, jedan drugog potiču i daju si energiju što je u konačnici dobro.

Vatra i Zemlja

Ovo je vrlo stabilna kombinacija dok god postoje interesi koji će ih zadržati zajedno. Zemlja kanalizira dinamičnu prirodu Vatre, ali vatreni znak bi mogao izmoriti zemljani. S druge, pozitivne strane, ovo bi mogla biti vrlo kreativna kombinacija.

Vatra neće prihvatiti predvidljivu rutinu svakodnevnice, a Zemlji neće biti drage pretjerane promjene. Frustracije u tom smislu mogu biti uzrokom napetosti.

Vatra i Zrak

Ovo dvoje jednostavno ne zna kad treba stati. Zrak neprestano potpiruje Vatru zbog čega oboje izgaraju u pretjeranom uzbuđenju i izmorenosti. Ova kombinacija nije ni u kojem slučaju racionalna i prizemljena. Oba partnera mogu završiti rastrgani i mučiti se raznim problemima koji su uglavnom uzrokovani time što ni jedan ni drugi nisu sposobni smiriti se i srediti na jednom mjestu.

Ovo je jedan neobičan spoj. Ako su svi ostali faktori posloženi, onda će se složiti da se ne slažu. No u ovoj je kombinaciji doista teško pomiriti razlike. Vatreni će znak doživljavati da ga vodeni previše emotivno iscrpljuje, a partner koji pripada vodenom znaku bi se mogao ponašati tako da smiruje duh i sputava slobodu vatrenog znaka.

Zemlja i Zrak

Ovo dvoje partnera utjelovljuju praktičnost s intelektualnim sposobnostima. Veza može funkcionirati ako su oboje spremni raditi kao tim.

U slučaju da je veza produktivna, može biti vrlo zdrava i otvorena, ali ako zračni, odnosno intelektualni partner počne kritizirati drugoga, to će pokositi zemljanog partnera. Zrak pak može frustrirati zemljina usporenost i smirenost.

Zemlja i Zemlja

Ovo dvoje ljudi mogu pronaći veliku utjehu jedno u drugome. Jako se dobro razumiju i vrlo dobro znaju što onog drugog pokreće ili spušta. Zajedno će uživati u mirnom životu i prolaziti kroz probleme i krize stabilno i polako.

Ovo može biti vrlo umirujuća i dobra kombinacija u kojoj će partneri pronaći unutrašnji mir. Problemi se mogu pojaviti tek ako je jedan ili oba partnera pesimističan – tako će se međusobno povlačiti prema dnu.

Zemlja i Voda

Ovo je sjajan spoj energija koje odlično mogu funkcionirati i graditi zdrav i uravnotežen odnos. Voda umiruje i nadopunjuje Zemlju, a Zemlja kanalizira Vodu.

Ovo može biti vrlo kreativna kombinacija koja čini sjajan tim. Kompatibilnost između ovo dvoje partnera sugerira da dobro djeluju jedno na drugo.

Voda i Voda

Ova kombinacija nije ni jako dobra ni jako loša. Budući da Voda predstavlja emocije, pripadnici ovog elementa mogu ili jedan drugog podizati i poticati i razvijati vezu, ili zbog prevelike negativnosti mogu krajnje loše utjecati jedno na drugo.

Najvažnija u svemu je perspektiva. Ovaj spoj energija može potaknuti divnu kemiju ili njen izostanak.

Voda i Zrak

I dok Voda voli biti prepuštena sebi i nježno lelujati u skladu sa svojim tempom i životnim ritmom, Zrak će htjeti brže kretanje i malo će uzdrmati stvari. Veza između ova dva elementa može završiti u vrlo negativnim osjećajima.

Ono što se u početku činilo kao uzbudljivo može završiti intenzivnim emocionalnim kontraefektom i to se može ponavljati u nedogled.

Zrak i Zrak

Ova dva elementa mogu pričati bez prestanka satima i ništa ne zaključiti. Jedno drugom mogu šaputati potpuno isprazne fraze koje ne dotiče emocije drugog.

Spoj njihovih energija ne mora biti dobar jer se mogu međusobno iscrpiti neprestanim razgovorom, tračevima i sarkastičnim komentarima. Vrlo je malo konstanti u ovoj vezi i nijedan od partnera neće napredovati, bilo emotivno, bilo intelektualno, koliko bi mogao sam.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. OKTOBAR 2019: OPOZICIJA MERKURA I URANA NA SAMOM STARTU NOVE SEDMICE NAM DONOSI DOSTA PROBLEMA SA SOBOM

ŽENA KOJU JE MUŽ PREVARIO: U MENI SE OTVORIO PAKAO, PLJUVALA SAM JE A ONDA SE DESILO OVO