in

HOROSKOP OTKRIVA KAKAV SI TIP PRIJATELJICE: PRAVA, LAŽNA ILI PRIJATELJICA ŠEFICA

VAGA – društvena prijateljica

Uvek ste otvoreni za nova prijateljstva i obožavate da upoznajete nove ljude. Društveni ste i nije vam problem da uspostavite komunikaciju s nepoznatim ljudima pa baš poput blizanaca brzo i lako sklapate nova prijateljstva.

Sposobni ste da započnete razgovor s potpunim strancem koji će naposletku postati pravi prijatelj. Svesni ste da imamo samo jedan život i želite da ga iskoriste maksimalno stoga ste uvek deo “akcije” i ne želite biti pasivni posmatrač.

ŠKORPIJA – prijateljica za zauvek

Vaša odanost prema najboljim i pravim prijateljima je nesalomiva. Zaštitnički ste nastrojeni i ne dozvoljavate da ih iko povredi, a ako to neko i uradi – vi ćete tu osobu zauvek otpisati.

Za vas su prijatelji porodica, ako ne i više od porodice. Znate da čuvate tajnu, pa će vam se prijatelji uvek obratiti kada nekome treba da se povere.

STRELAC – večni optimista

Uvek ćete izmamiti osmeh na lice svojih prijatelja. Znate kako da ih oraspoložite i popravite im najcrnji dan. Vi ste večni optimista i dajete sve od sebe da i vaši najdraži ljudi usvoje takav način razmišljanja. Pravi ste sanjar i verujete da je sve moguće, pa ćete uvek ohrabrivati prijatelje na njihovom životnom putu, bez obzira na to kakve su ciljeve postavili sebi. Volite i rizikovati, što možda nije svima po volji, ali niko vas zbog toga ne osuđuje. Naprotiv, dive vam se zbog toga i prava ste im inspiracija.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE NAJČEŠĆE UZALUDNO ZALJUBLJUJU

VELIKI HOROSKOP O NAJBOLJOJ I NAJGOROJ OSOBINI SVAKOG ZNAKA ZODIJAKA