in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA GA ZAVEDEŠ PA DA POLUDI ZA TOBOM

Već znate da smo svi drugačiji: Neke ljude treba nagovarati na nešto, dok drugi odmah žele doći do stvari za kojima žude.

Što je s onim zgodnim muškarcem kojeg gledate? Saznajte je li on tip koji će se bezglavo upustiti u jurnjavu za onim što želi ili mu treba malo više finesa prije nego što se uključi u zavođenje.

Što je još zanimljivije, što je s onom posebnom osobom? Ne biste li željeli znati njen stil kada je u pitanju ovako vruća stvar? Pa, sada možete saznati!

Vi nestašni, a ipak pronicljivi i zabavni, pročitajte o svom znaku. Naučit ćete sve što trebate znati kako biste potpalili vatru kod osobe koja vam se sviđa!

Ovan

Kada je riječ o ljubavnom vrućem plesu, Ovan će svaki put preuzeti vodstvo. Opušten? Rezerviran? Onaj koji slijedi druge? Nema šanse! Jednom kad ih zainteresira neka osoba, nema zaustavljanja. Imaju snažnu i strastvenu, čak zapaljivu senzualnost i to ih čini vrućim, uzbudljivim ljubavnicima, piše Mystical raven.

Vrlo spontano i impulzivno, Ovan će ići prema predmetu svoje želje bez ikakve muke i spreman je isprobati sve. Može biti nevjerojatno entuzijastičan iza zatvorenih vrata, ali poput vatre, njihova se toplina može iznenada promijeniti – stišati ili potpuno ugasiti.

Bik

Bik je nevjerojatno senzualan, zavodljiv ljubavnik. Ali on je daleko od nediscipliniranog; polagano i sigurno on će se udvarati osobi koju želi, zauzimajući strpljiv, ravnomjeran pristup do svog cilja. I jednom kad dođe do svoje nagrade, njegov se ljubavnik treba pripremiti…

Možda nisu maštoviti ili spontani, ali umjesto toga, oni su žestoki i izdržljivi. Bik će biti strpljiv sve dok ne dobije ono što želi i kada to učini, uživat će u potpunosti.

Blizanci

Blizanci nisu od velike romantike, barem ne one tradicionalne. Za Blizance, poticajni razgovor je romantika i gradi se na želji za stimulacijom različite vrste. Nakon što se postigne intelektualnu vezu, sve je moguće!

Blizanci su maštoviti i spretni u ljubavi. Oni su nemirni ljubavnici kojima je potrebno puno raznolikosti kako bi ostali zainteresirani. Razgovor je bitan Blizancima, stoga iskoristite razgovor kako biste potpalili požar!

OBAVIJENA MISTIKOM: ŽENA U OVOM ZNAKU NIJE SVJESNA SVOJE PRIVLAČNOSTI

DA BI DOBILA ONO ŠTO HOĆE – ŽENA U OVOM ZNAKU JE SPREMNA URADITI BAŠ SVE