in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA GA ZAVEDEŠ PA DA POLUDI ZA TOBOM

Rak

Raku je najbitnija emocionalna sigurnost. Ako je veza jaka i autentična, on će biti jedan od najatraktivnijih, najmaštovitijih, najromantičnijih i najvelikodušnijih ljubavnika u zodijaku. No, ponekad mu je potrebno neko vrijeme da se zagrije, pogotovo ako veza nije posve čvrsta. Baš kao i rak, na prvi znak nevolje, pobjeći će natrag u školjku, gdje je nedostupan.

Romantični, emocionalni pristup definitivno najbolje funkcionira s Rakovima, a monogamija je ime igre. Uostalom, njihovo srce vlada glavom i tijelom. Kad im se uključi njihovo srce, ostatak će sigurno slijediti.

Lav

Lav je velikodušan ljubavnik! On će prijeći i ekstra milju kako bi došao do objekta svoje želje, sve dok se njegov napor nagrađuje – i cijeni. Osjećaj uživanja velik je s njim; S Lavom ćete doživjeti neke od najsenzibilnijih užitaka.

Lav želi biti glavni, jer točno zna kako se treba odnositi prema svom partneru. On posjeduje snažnu i vitalnu senzualnost i goruću, strastvenu i predanu prirodu.

Djevica

Djevice su vrlo vješti i pažljivi ljubavnici, iako su vrlo selektivni po pitanju izbora ljubavnika. Mogu biti prilično rezervirani i potreban im je nježan, strpljiv i pouzdan ljubavnik koji će uložiti dosta vremena i truda u fazu udvaranja i zavođenja. Budući da je Djevica povezana s Merkurom, planetom komunikacije, oni često mogu zaglaviti u razmišljanjima.

Ali budite uvjereni: znak Čistoće definitivno razmišlja i o svim čudesnim nestašnim stvarima koje bi voljeli raditi. Samo čekaju pravu osobu koja će doći i izvući van tu divlju stranu!

OBAVIJENA MISTIKOM: ŽENA U OVOM ZNAKU NIJE SVJESNA SVOJE PRIVLAČNOSTI

DA BI DOBILA ONO ŠTO HOĆE – ŽENA U OVOM ZNAKU JE SPREMNA URADITI BAŠ SVE