in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA GA ZAVEDEŠ PA DA POLUDI ZA TOBOM

Vaga

Vaga voli zadržati svog ljubavnika temeljito zadovoljnim! Nije sretna ako njen ljubavnik nije zadovoljan i spremna je uložiti vrijeme, energiju i trud kako bi zadovoljila sve želje svoga partnera. Budući da je Vaga povezana s planetom ljubavi, Venerom, moć Marsa je omekšana u ovom znaku; sve je povezano s romantikom i ljubavi.

Vaga je najsretnija u vezi i vjerojatno će biti prilično graciozan, obziran i profinjen ljubavnik. Intimni trenuci će poprimiti ružičastu, romantičnu nijansu, ali nemojte dopustiti da to pomiješate sa sanjarenjem – znak Ravnoteže je definitivno spreman preuzeti vodstvo, sve dok je njihov partner spreman slijediti.

Škorpion

Škorpion je najmoćniji i najstrastveniji znak u Zodijaku! Škorpion je intenzivan i slijedit će svoje želje s fokusiranom odlučnošću. Njegov strastveni poticaj je dubok i jak, instinktivan je u svojoj senzualnosti, a njegova emocionalna strana sve to povezuje, čineći ga vatrenim ljubavnikom.

Škorpion također može biti dominantan, kako u 4 zida tako i izvan. Njegovi ljubavnici će moliti za još – a to je ono što se Škorpionu i sviđa!

Strijelac

Strijelac je buntovan i energičan ljubavnik koji neće dopustiti da bude uhvaćen u bilo kakva ograničenja! Ima vatreni, atletski i avanturistički duh. Usporena, sanjiva intimnost samo će mu ugušiti interes; on želi dostići najviše visine sa svojim ljubavnikom.

Avantura je ključna – s njima i izvan 4 zida je još bolja. Strijelac je gorljiv, ali nemiran; bez puno raznolikosti, brzo će mu sve dosaditi.

OBAVIJENA MISTIKOM: ŽENA U OVOM ZNAKU NIJE SVJESNA SVOJE PRIVLAČNOSTI

DA BI DOBILA ONO ŠTO HOĆE – ŽENA U OVOM ZNAKU JE SPREMNA URADITI BAŠ SVE