in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA OSTVARIŠ BOLJI ŽIVOT I SREĆNIJU BUDUĆNOST

Vaga želi svima udovoljiti i nikako se ne može riješiti te osobine. Rečeno im je to milijardu puta, ali one mrze biti nedopadljive. S druge strane, imamo ozlojeđenog Bika, koji će održavati svoje neraspoloženje do kraja vremena. Jasno je da svi imamo neke zamke ugrađene u naš DNK. Nekima je teško izaći iz njihove zone udobnosti, netko pretjerano razmišlja ili je perfekcionist. Saznajte gdje vi spadate.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Nestrpljivost. Riješite se potrebe da se sve dogodi doslovno odmah. Ako se uvijek žurite, možda propustite nevjerojatne stvari koje su se prirodno trebale malo duže razvijati.

Vježbajte strpljenje i dugoročno ćete biti nagrađeni.

Bik (20. travanj – 20. svibanj)

Zamjeranje. Važno je da otpustite svu suspregnutu ljutnju i zamjeranje koje držite u sebi. Oprost je ozdravljenje. Ako želite napredovati u životu, nužno je oprostiti.

Otpuštanje uvreda iz prošlosti otvorit će vam lijepe mogućnosti za vašu budućnost.

Blizanci (21. svibanj – 20. lipnja)

Pretjerano razmišljanje. Živite u svojoj glavi, ali povremeno je važno smiriti svoj mozak. Ako ste uvijek u svojim mislima, riskirate gubitak sadašnjeg trenutka.

Odvojite malo vremena za opuštanje, usporite i uživajte u sadašnjosti – bez pretjeranog analiziranja.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Zona udobnosti. Znate li izreku: “Život počinje na rubu vaše zone udobnosti”? To je potpuno istinito! Sada je idealno vrijeme da se nježno natjerate da iskušate nove stvari i steknete nova iskustva.

Bit ćete iznenađeni s onim što ćete naći i s onim što bi mogli saznati o sebi.

Lav (23. srpanj – 22. kolovoz )

Ego. Ne želimo grubo zvučati, ali ne vrti se sve uvijek nužno oko vas. Možda su sredstva za vaš odjel smanjena, možda je vaša umjetnost dobila negativne ocjene – takve stvari se događaju; to ne znači da svijet misli manje na vas.

Kada to shvatite, moći ćete zadržati svoju ravnotežu, bez intenzivnog pokušaja utjecanja na tuđe postupke i mišljenja.

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan)

Perfekcionizam. Vrijeme je da otpustite očekivanja savršenstva koja postavljate sebi i drugima.

Svatko ima mane i zapravo – „savršenstvo“ ne postoji.

Učite prihvatiti situacije i ljude (uključujući sebe) upravo onakve kakvi jesu i to će znatno poboljšati kvalitetu vašeg života i pomoći vam da se osjećate opušteno i zadovoljno.

Vaga (23. listopada – 22. rujna)

Udovoljavanje ljudima. Vi ste udovoljavanje drugima podigli na novu razinu, a sada je idealno vrijeme da se oslobodite te navike!

Morate shvatiti da je nemoguće sve učiniti sretnima, a usput riskirate da izgubite sebe u procesu pokušavanja.

Usredotočite se na određivanje prioriteta i vrednovanje vlastitih potreba – i vi ste, također, zaslužili biti sretni.

Škorpion (23. listopad – 21. studeni)

Požuda. Vi naporno radite kako biste dobili ono što želite, ali ponekad život ne ispadne točno onakav kako ste vi planirali. Umjesto da žalite za onim što nemate, usredotočite svoju energiju na čuda koja su već prisutna u vašem životu.

To će vam dati jasnoću i vidjet ćete ono što je uistinu važno i ono što stvarno želite.

Strijelac (22. studeni -21. prosinac)

Natjecanje. Otpustite svoju potrebu da se stalno natječete sami sa sobom i s onima oko vas. Učinite ono što najbolje znate, dajte sve od sebe i pogodite što? To je dovoljno.

Oslobodite se od tih nevjerojatno visokih standarda i poboljšat ćete svoje samopoštovanje i svoje odnose.

Jarac (22. prosinac – 19. siječnja)

Kontrola. Dajte si dopuštenje da popustite s kontrolom i prepustite se toku života. To može biti malo šokantno, ali kontrola je jednostavno iluzija i držeći se nje ne činite si uslugu.

Vjerujte nam, popuštanje kontrole neće uzrokovati raspad svijeta; u stvari, vi ćete dobiti novi osjećaj slobode i radosti.

Vodenjak (20. siječanj – 18.veljača)

Osuđivanje. Vi se ponosite svojom objektivnošću, ali ovakvim načinom razmišljanja, osuđivanje vam može preći u naviku. Ako smatrate da uvijek znate što je ispravno, uskraćujete drugima njihov životni prostor.

Odupirući se porivu da osuđujete, omogućavate sebi da suosjećate, slušate i bolje razumijete druge ljude.

Ribe (19. ožujka 20. veljača)

Tuga. Budući da ste duboko osjećajna osoba, upijate mnogo tuđe energije, ali to ne znači da ne možete naučiti kako je otpustiti. Otpustite sve teške osjećaje i počet ćete se osjećati lakše i življe.

Otpuštanjem tuge koju držite u svojoj unutrašnjosti, omogućit ćete sebi da budete u potpunosti prisutni u sadašnjem trenutku i iskusite život u njemu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JANUAR 2019-TE: DAN BEZ ZNAČAJNIJIH DEŠAVANJA, POKUŠAJTE SAMI SEBI ULJEPŠATI OVAJ DAN

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JANUAR 2019-TE: ČUVAJTE SE NEPLANSKIH TROŠKOVA, BUDITE OPREZNI SA BILO KAKVIM INVESTICIJAMA