in

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA TE NAJVIŠE UZNEMIRAVA I IZLAŽE VELIKOM STRESU

Pročitajte šta je to što vas najviše uznemirava i izlaže velikom stresu iz ugla zodijaka. Kako smo svi različitih ćudi i karaktera, što naravno zavisi i od položaja planeta i od onoga što zvezde imaju da kažu o nama, tako je sasvim uobičajeno i da ćemo potpuno različito doživljavati pojedine životne situacije.

Stoga će biti interesantno da iz ugla zodijaka sagledamo šta je to što vas najviše uznemirava i izlaže velikom stresu. To će vam svakako pomoći da ubuduće izbegavate takve situacije.

U nastavku saznajte šta je za vas najveći stres prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Glavna karakterna crta svih rođenih u ovom horoskopskom znaku jeste to da misle da su rođeni pobednici i da jednostavno ne umeju da priznaju poraz. Naravno, to im u mnogim životnim situacijama pomaže i donosi uspeh, međutim sa druge strane isto tako može predstavljati i glavni izvor njihove frustracije.

Kada se Ovan nađe u inferiornom položaju, odnosno kada je neko drugi bolji od njega u bilo čemu, to za njega predstavlja veoma stresnu situaciju, u kojoj ne uspeva da obuzda svoj temperament. jednostavno, za njih ništa nije strašnije nego kada neko ugrozi ono što misle da je rezervisano samo za njih,a to je pravo na uvek lidersku pozicju i zagarantovanu pobedu.

Bik

Bikovi su veliki ljubitelji umetnosti, dobre hrane, i svega što im donosi užitak, jednostavno – veliki hedonisti koji svaki novi dan u životu vide kao priliku za uživanjem. Ipak, takođe su i veliki materijalisti, iaki ono to često neće da priznaju, i iznad svega vole svoju finansijsku sigurnost.

To nikako ne znači da su tvrdice, naprotiv – vole da troše novac na putovanja, izlaske, večere i sl, ali ništa ne ume toliko da ih izbezumi i ništa za njih nije veći izvor stresa nego kad vide da su njihovi izvori prihoda presušili, odnosno kada se nađu u finansijskoj krizi.

U takvim situacijama, rođeni u ovom horoskopskom znaku se bukvalno parališu i ne znaju kako da se ponovo uključe na redovan kolosek.

Ukoliko vam je sve ovo i suviše poznato, savet je jednostavan – pametno razpolažite svojim novcem kako ne biste sebi izlagali stresu.

Blizanci

Blizanci su izrazito aktivan horoskopski znak, koji ne zna šta znači odmor, i koji voli da uvek bude aktivan, pogotovo kada se radi o sprovođenju poslovnih planova i ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Osobe rođene u ovom znaku izuzetno su vredne, i ne žele da odmaraju previše jer tako se osećaju udaljenima od svog fokusa.

Imajući sve ovo u vidu, poptuno je razumljivo zbog čega je za Blizance najveći stres kada su prinuđeni da uspore svoj tempo i da povuku ručnu na neko vreme. Dok bi drugi u tome videli priliku da se opuste, odmore, posvete sebi, ovaj horoskopski znak hvata panika.

Uz poruku da je sasvim OK povremeno uhvatiti malo daha i odmoriti od užurbanog ritma, Blizancima savetujemo da budu oprezni kako bi izbegli sve situacije, kao na primer eventualne fizičke povrede i sl, zbog kojih bi morali da pauziraju sa svim svojim planovima.

Rak

Evo nas i kod emotivnih Rakova – svima je poznato da je ovaj horoskopski znak karakterističan po svojoj izraženoj osećajnosti, ranjivosti i empatiji prema drugima. Stoga, znajući da je sa osećanjima uvek komplikovano jer su odnosi među ljudima promenljivi, a život takav da često bivamo povređeni, nije malo situacija koje mogu biti itekako stresne za jednog ranjivog Raka.

Ono što je posebno stresno za ovaj horoskopski znak nije čak u direktnoj vezi sa trenucima u kojoj su osećanja Raka neposredno povređena, već sa situacijama kada osobe rođene u ovom znaku primete da je onima koji su im bliske naneta nepravda.

Takođe, ono što Rakovi jako teško podnose jeste kada neko fizički maltretira životinje – u stanju su da pate danima zbog toga. Isto tako, iako retko pokazuju svoja osećanja pred drugima, osobe rođene u ovom znaku zapravo jako teško podnose samoću, tako da uvek radije biraju da budu okružene ljudima, makar sa njima ne progovorili ni jednu jedinu reč.

Lav

Uvek usmeren na sebe, nekad manje, a nekad više narcisoidan, željan publike i priznanja da je on taj koji je najlepši, najpametniji, najbolji – ovako možemo ukratko opisati ovaj horoskopski znak. Uzevši sve to u obzir, nije nam teško da zaključimo da je za Lava ogroman stres sve što može ugroziti njegov takav samodoživljaj.

Ovaj horoskopski znak jako teško podnosi kada nije u centru pažnje, teško obuzdava svoju sujetu, i jako burno reaguje. Jednostavno, Lavovima je nepojmljivo da su oni nekom nebitni, jer sebe uvek doživljavaju kao najvažnije osobe na svetu.

Devica

Pedantne, precizne, sklone da sve stvari drže pod kontrolom i apsolutni pefekcionisti – ovo su atributi koji najbolje opisuju ovaj horoskopski znak. Stoga, Devicama ne treba mnoo toga da se desi kako bi bile pod stresom – dovoljno je da i najmanja sitnica izmakne kontroli, i njihova savršena harmonija je ugrožena, što nimalo nije prijatna situacija ni za jednu osobu rođenu u ovom horoskopskom znaku.

Bez obzira da li je neko drugi izneverio njihova očekivanja, ili na kraju krajeva nisu zadovoljne njima samima, Devicama je svako odstupanje od uspostavljenog reda stresna situacija.

Ono što je ipak dobro jeste da i kada su pod stresom, Device ne gube kontrolu i ne prepuštaju se strastima, već mirne i trezvene glave smišljaju kakao da što pre stvari vrate u njihovo idealno stanje. Napomenimo još samo da sigurno nije lako onima koji na poslu imaju Devicu za šefa.

Vaga

Dok pokušavaju na sve načine da odgovore na svačije prohteve i da svima udovolje, Vage se vrlo često izlažu stresu, a za njih je najveći stres kada misle da nisu ispunile nečija očekivanja.

Uvek misle da su nedovoljno dobre, da sve što urade može i bolje, i da uvek postoji neko ko će i dokazai da ima bolje kvalitete od njih – takoreći, Vage su konstantno u stresu, jer one jednostavno tako tumače svaku situaciju – kao potencijalnu opasanost koju one neće umeti savladati.

U načelu, ovakva sklonost konstantnom nerviranju u direktnoj je vezi sa njihovim manjkom samopouzdanja, i sa ogromnim naporima da u svakom momentu sve bude u savršemoj ravnoteži i odnosu.

Škorpija

Po mišljenju mnogih, Škorpija je najmračniji znak Zodijaka, što podrazumeva njihovu destruktivnost usmerenu ka drugim, ali zapravo češće ka njima samima. Situacije u kojim ta destruktivnost izlazi na videlo su one kada Škorpije više ne mogu da obuzdaju svoju prirodu, a posledica su stresa kojem su izložene.

Najveći stres za Škorpije je, svakako, gubljenje kontrole. Svaki put kada nešto što je unapred isplanirano i zamišljeno bude drugačije nego što je očekivano da će biti, Škorpije se osećaju kao da im se ruši kula od karata koju jako dugo gradili. Tada i nihova destruktivnost izlazi na svetlost dana, i ona može da traje jako dugo, i najčešće, kao što smo rekli, škodi njima samima.

Strelac

Strelci su optimisti i veliki avanturisti – svetski putnici kojima je dom ceo svet. Istraživačkog i stvaralačkog duha, željni novih saznanja i novih poduhvata, to je ono što opisuje prirodno stanje njihovog duha. Naravno, sve ono što ograničava njihovu slobodu, koju cene i vole iznad svega, ogroman je izvor stresa sa sve osobe rođene u ovo znaku.

Jednostavno, sve što ih stavlja u kalup i što od njih zahteva da se ponašaju po dobro ustaljenom klišeu, za Strelce će biti stres sa kojim ugavnom neće umeti da se nose. U jednom trenutku će jednostavno shvatiti da su izgubili svoju suštinu i otisnuće se u novu avanturu, zbog koj će često žrtvovati i odnose sa dragim i bliskim ljudima.

Za Strelaca je stres sve što mu ne dozvoljava da bude ono što jeste.

Jarac

Ovaj horoskpski znak ne samo da ima velika očekivanja od sebe, već je ubeđen i da drugi polažu sve nade u njega. Zato se uvek trudi da da 100 % svojih mogućnosti i da zasija u punom sjaju.

Međutim; Jarčevi, pored toga što zbog ovakvih ubeđenja imaju veliku motivaciju da uvek napreduju na svakom planu, takođe su i konstantno izloženi ogromnom stresu, jer je njihov najveći strah da neće uspeti u ostvarivanju onoga što su naumili – strah od pada ih prati na svakom koraku.

To znači da i stameniti i čvrsti Jarčevi takođe imaju svoju slabu tačku.

Vodolija

Vodolije su samosvesne i imaju izraženu socijalnu inteligenciju – umeju sa ljudima da komuniciraju na pravi način, vešti su diplomatskom dijalogu, i stalno promišljaju kakvo je stanje u društvu. Retko koji znak je toliko usmeren na aktuelna pitanja i problematiku društvene zajednice kojoj pripada, što je zapravo glavi izvor stresa za osobe rođene u ovom znaku.

Vodolije će se duboko potresti na svaku vrstu nepravde koja je učinjena ka pojednicu, ili nekoj drušvenoj grupi, jako će ga uznemiriti loša politička situacija, i sigurno će posvetiti svoje vreme u razgovoru sa drugima o svemu što ga muči kao individuu koja želi da bude aktivan deo društva, i kao takav krojač svoje sudbine.

Riba

I Ribe su slobodnog uma i duha, lepršave i lelujave, i vole da se otisnu put avanture. Ipak, to nikako ne znači da ih nije briga šta drugi misle o njima – naprotiv, to predstavlja glavni izvor stresa za rođene u ovom horoskopskom znaku.

Ribe ne mogu da podnesu situacije u kojima su drugi ljudi njima razočarani. One žele da budu voljene i omiljene u društvu, a kada neko pokuša da im skrene pažnju na njihove mane, što je sasvim normalno, jer svih ih imamo, to za njih predstavlja ogroman izvor stresa.

Iako je teško savladati ovakva osećanja, Ribe ipak nisu sujetne, za razliku od nekih drugih horoskopskih znakova, pa uspeju koliko toliko da se izbore sa sosptvenim nesigurnostima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2019-TE: BUDITE OPREZNI U SAOBRAĆAJU I NA ULICI, DAN IDELAN ZA KUĆNI ODMOR

ČIME SU OPSEDNUTI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: DEVICA STANDARDNO LUDA, JARAC FIZIČKIM IZGEDOM