in

HOROSKOP OTKRIVA ŽENSKE ADUTE: ŠTA TO MUŠKARCI VOLE NA VAMA

Najlepše žene pođu obično za ljude bez lepote, a često čak vole i ružne ljubavnike. Mnogo puta žena ne voli čoveka ni čijoj se lepoti najviše divi, jer svaka žena instinktivno oseća da je fizička lepota žensko oružje, a ona to svoje oružje ne voli da vidi u rukama muža ili ljubavnika.

Žena ne ide ni za čovekom koji ju je zaneo svojom lepotom ili svojom duhovitošću, nego za čovekom koji ima nešto što ona naročito traži. U najviše slučajeva žena traži osećanje sigurnosti.

Ovan

Ovan je vatrena osvajačica koja upečatljivom odećom (usko, jake boje, koža…) ističe snagu svoje ličnosti. Ima izražajno i zanimljivo lice, krasi je neposrednost i strastvenost.

Bik

Bik će jednom biti devojka iz komšiluka, drugi put dobro upakovan ekstrakt ženstvenosti. Karakterišu ih klasična lepota raskošne figure, posebno poprsja, i čvrst karakter.

Blizanci

Blizanac je žena sa sto lica, mladenačka, hitra, govorljiva. Krase je lepe ruke i ramena, te dečački šarm i naglašena gestikulacija. Često nose poludugu kosu, koja omogućuje transformacije od Petra Pana do vampa – prema raspoloženju.

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA JEZIVU TAJNU: OVO JE TVOJA

NE MOŽEŠ REĆI ‘NE’: ČEMU NE MOŽE ODOLETI TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK