in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2020: LJUBAVNICA, ČEŽNJA I NEISKRENOST

KLIKNI OVDE I PROČITAJ ŠTA TE ČEKA!

OVAN

NEŠTO NOVCA-PISMO-UDOVICA

Ljubav

Ljubavne zgode, ali i nezgode očekuju zauzete Ovnove tokom decembra. Komunikacija sa partnerom je blago rečeno nikakva a i vama i drugoj strani glavu „pune“ kojekakvim pričama osobe koje smatraju da znaju šta je najbolje za vas dvoje. Poslušajte savet – ovo je vaša ljubavna priča i vi morate da rešavate sopstvene probleme i teškoće – ne oni oko vas, koliko god dobronamerni bili. Možete da se sredite i u miru dočekate novogodišnje praznike. Ukoliko ste usamljeni, malo cvrkućete sa jednim, malo sa drugim udvaračem….a sa strane namigujete trećem. Još ako je tu i neko iz prošlosti – slika je kompletna!

Posao

Da se trudite iz petnih žila i da ste posvećeni poslu – ma jeste. Samo vam nikako nije jasno kako taj vaš trud i posvećenost ne daje prave, već samo neke polovične rezultate. Još ako sa saradnicima imate povremeno napetosti i s vremena na vreme se pogubite u papirologiji – onda znate vrlo dobro o čemu pričam. Samo polako, biće tu i nekih finih dešavanja, zanimljivih ponuda i izlaska iz novčane krize.

Zdravlje

Pa….onako. Kao da niste ušli u mesec veselja i iščekivanja praznika – nešto se mrljavite, malo spavate, ne hranite se kvalitetno. Menjajte nešto. Moguće su i respiratorne infekcije, kao i problemi sa žlezdama

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. NOVEMBRA 2020: MANJAK INTERESA ZA LJUBAV REZULTAT JE VAŠE SUMNJIČAVOSTI.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2020: POKUŠAVATE DA KONTROLIŠETE VOLJENU OSOBU ŠTO DRUGOJ STRANI JAKO SMETA