in

HOROSKOP PREVARENIH ŽENA: ŠKORPIJA ODLAZI ZAUVEK, RIBE POSTEPENO HLADE ODNOS…

Ako ga ne ubije na licu mesta kada sazna da je prevarena, Škorpija zauvek odlazi, ali ne pre nego što uzme sve što joj pripada. Ribe započinju raskid postepenim hlađenjem odnosa, a Bikovi svim silama pokušavaju da spasu vezu. Pročitajte šta još kaže horoskop za prevarene žene.

OVAN

Ovnovi teško podnose prevaru, jer misle da samo oni imaju prava da budu “nestašni”. Kada otkriju da im partner nije bio veran, galamiće, svađaće se, praviti scene, i podići silnu frku, ali će ova burna reakcija biti kratkog daha. Možda će se i pomiriti sa njim, ali će mu verovatno u nekom momentu vratiti milo za drago. Ukoliko prevara postane uzrok raskida, ostavljena pripadnica ovog znaka neće dugo tugovati, već će popuniti vreme izlascima sa prijateljima, flertovanjem i bavljenjem mnogim novim aktivnostima u kojima pre nije uživala.

Nije od onih koji se nada pomirenju, jer kad jednom “pukne tikva” nije spremna da se vraća na staro. Manje zbog povređenih osećanja, a malo više zato što joj cela ta priča postaje smrtno dosadna i kao gubljenje energije. U svojoj glavi ona već precrtava bivšeg partnera i sad je spremna za nove doživljaje.

BIK

Racionalna žena – Bik će pokušati svim silama da spasi vezu, ako ništa drugo, barem zbog toga što ne voli promene. Ona je sklona da prebacuje krivicu na sebe i nalazi opravdanja za partnerovu neveru najčešće u svojim postupcima. Ona na sebe preuzima grižu savesti zbog toga što se dogodilo, pa će, kada prođe period šoka, pokušavati što više da ugađa partneru i da mu bude privlačnija, umesto da sagledava stvari onakve kakve zaista jesu.

Međutim, ona na taj načina samo nagrađuje njegovu neveru i daje mu vetar u leđa da negde u budućnosti ponovi grešku. Ako i dođe do raskida, trebaće joj mnogo vremena da se oporavi. Strah od promena i gubitak samopouzdanja i vere u ljude u početku će je kočiti da krene dalje, ali s vremenom će postati svesna da je s raskidom dobila mnogo novih mogućnosti koje bi inače propustila. U međuvremenu će se tešiti hranom i pićem i druženjem sa prijateljima. S bivšim partnerom neće ostati prijatelj jer će imati osećaj da na njega više ne može da se osloni.

BLIZANCI

Prevarena žena – Blizanci odmah zivka prijatelje i prepričava sve detalje u potrazi za podrškom i savetom šta dalje da radi. Partnera ne može ni da smisli, pa često “beži od kuće” u pokušaju da izbegne eskalaciju sukoba, ali i zbog straha od toga šta će se dalje desiti. Utehu nalazi u odlascima na piće i beskrajnim razgovorima o partneru sa prijateljima, što se često završava grcanjem u suzama i neviđenim mamurlukom.

Često ume i da muči sebe prisećajući se svega lepog što su zajedno doživeli i podsećujući se mesta za koja ih vežu zajedničke uspomene. Ako dođe do raskida, što najčešće biva, ne daje sebi dovoljno vremena da shvati šta se dogodilo i zaleči rane. Upada u začarani krug poricanja i pati za onim što gubi. Pradoksalno, često odmah uleti u novu vezu sa prvom osobom koja je obasipa pažnjom, bez obzira da li joj se ona zaista dopada, jer stalno pokušava da vrati osećaj topline koji je izgubila.

RAK

Žena – Rak prevaru doživljava duboko i bolno. U svemu tome nju najviše pogađa neiskrenost i izigrano poverenje, činjenica da je bliskost bila samo iluzija. U činu prevare najbolnija joj je izdaja. Od samog partnerovog se*sualnog čina sa drugom osobom, više je boli ono što taj čin simbolizuje. Za nju je prevara šamar koji ruši temelje svega što je sa tom osobom mislila da gradi. Ona nikada više neće verovati tom čoveku, nikada ga više neće doživljavati kao prijatelja, potporu, ljubavnika i saborca, a za račicu su to ključne osobine dobrog partnera.

Rak svaku vezu shvata ozbiljno, potpuno otvara dušu i stavlja svoje srce u ruke svog izabranika, jer uvek veruje da je to to. Zato raskid, koji je skoro neminovan nakon prevare, označava veliko razočarenje i gubitak nade. Pokušaće i da grešku potraži u sebi, ali kad ipak shvati da je kraj, srce će joj biti slomljeno. Danima će plakati u svojoj sobi uz zvuke pesama koje je podsećaju na lepše dane, kad je bila srećno zaljubljena. Sklona je i samodestruktivnom ponašanju, jer gubitak partnera doživljava kao lični životni brodolom. Možda će se u nekom trenutku očaja javiti bivšem partneru, ali to će joj samo otežati situaciju. Treba joj mnogo vremena da se pomiri sa situacijom i postane spremna na novu vezu.

LAV

Prevarene lavice najčešće pate zbog povređenog ponosa, pa rade stvari zbog kojih bi mogle da zažale. Trude se da partneru ničim ne daju do znanja da su povređene, čak i ako im je srce slomljeno. Ponašaju se kao da se ništa nije dogodilo, dok u njima besni bura. Pošto ništa, spolja gledano, ne sme da uzdrma njihov “ljubavni raj”, lavice se ubacuju u poricanje.

Ako ga zbog prevare slučajno i ostave, čine to kao da je najlakša stvar na svetu, a drugima pričaju sve najgore o bivšem, kako im je bolje bez njega i kako im ionako nije mnogo značio. Ni u ludilu ne priznaju da su prevarene. Ako čak to nekome i kažu, nikako ne priznaju da su povređene, jer se plaše da će ispasti slabe i jadne pred drugima. Lavice svoje rane ližu same, u tišini i daleko od očiju svih, trudeći se da nikako ne naruše utisak jake i stabilne osobe koji ostavljaju, s kojom niko ne može da se igra kako on hoće.

DEVICA

Iako je iznad svega zgađena postupkom partnera Devica će, kada jednom prođe inicijalni šok, pokušati na sve načine da spasi vezu. Insistiraće na razgovorima i detaljno analizirati sve probleme, a pokušaće da pronađe i psihološku motivaciju svojih i partnerovih postupaka. Ona iznad svega želi da sazna zašto se to dogodilo i navaljivaće sve dok ne dobije zadovoljavajuć odgovor. Ako izuzmemo onaj prvi momenat u kome saznaje da je prevarena i u kome može reagovati krajnje impulsivno, pitanje raskida će ostaviti tek za kraj, jer je to opcija koja dolazi u obzir tek ako se sve ostalo pokaže kao uzaludno.

Napraviće spisak za i protiv prekida, a ako i sama vidi da je više razloga koji idu u prilog razlazu, shvatiće da je tako najbolje. S bivšim partnerima može ostati u dobrim odnosima. Nakon prekida prionuće na detaljno čišćenje stana, detoksikaciju uma i tela, promeniće način ishrane ili na neki drugi način poboljšati kvalitet života. Drugi neće videti da pati, ali duboko u sebi biće tužna i neće se tako brzo upustiti u novu vezu. Veoma je moguće da će prema svakom sledećem partneru biti prestroga i suviše sumnjičava.

VAGA

Za Vagu je prevara kraj sveta. Ona je beskrajno romantična i bez partnera je kao pola čoveka. Teško se upušta u veze, a kada sazna da je prevarena, ona tone kao Titanik. To je takav udarac od kojeg će joj biti potreban čitav život da se oporavi. Čovek koji ju je prevario za nju prestaje da bude muškarac i gubi sav kredibilitet u njenim očima. On postaje mrav kojeg treba zgaziti, ljigavo stvorenje nedostojno čak i pogleda.

Vaga se ne zaustavlja na tome. Njen bes i razočarenje vrlo lako može da se prenese na čitav muški rod, tako da će svakog sledećeg tretirati kao đubre, ako ne reši čvrsto da ostatak života provede sama. Međutim, u samoći ona sprovodi mučno preispitivanje i analizu svih postupaka, izraza lica, reči iz prošlosti koji su mogli da joj nagoveste ono šta se sprema, a za koje je bila slepa. Danima plače zatvorena u sobi, uz zvuke ljubavnih pesama. Ipak će zauvek će sačuvati fotografiju tog čoveka koji joj je slomio srce.

ŠKORPIJA

Ponosna Škorpija uopšte ne može da zamisli tu situaciju u kojoj partner može da poželi nekoga drugog osim nje. Zato je prevara za nju traumatično iskustvo. Uzdrmava same temelje njenog bića i izvlači iz nje pravog psihopatu. Ona lomi stvari i smišlja osvetu koja će mu dati do znanja da sa njom ne može tako da se igra. U stanju je da pusti da je godinama vodi ta želja za osvetom, ali ume i da je potisne.

Može da prođe i dosta vremena dok slučajno ne iskrsne takva situacija u kojoj će doći njenih pet minuta. Ako ga ne ubije na licu mesta kada sazna da je prevarena, Škorpija zauvek odlazi, ali ne pre nego što uzme sve što joj pripada. Kad se strasti malo stišaju, počinje da pati, tužna je i razočarana, a samopouzdanje joj je narušeno, pa se dugo ne upušta u nove veze, osim u one kratke, zasnovane na fizičkoj privlačnosti.

STRELAC

Kada ženi – Strelcu kažu da je prevarena, ona to uopšte neće ozbiljno shvatiti. Misliće da je u pitanju šala i smejaće se kao blesava. Čak i ako dobije potvrdu da joj se partner suviše zbližio sa nekom drugom ženom, do samog kraja će verovati da je sve to na nekom naivnom nivou i da tu nema nečega. Kada se konačno suoči sa situacijom momentalno je obuzima bes i tada ne odgovara za svoje postupke.

Ona postaje svoja tamna strana i ništa vas od nje tada ne sme iznenaditi. Nakon toga ipak nastupa pomirenje sa situacijom. Smatraće da je možda i bolje što se sve to dogodilo, jer ju je spasilo od daljeg gubljenja vremena sa pogrešnom osobom. Ubediće sebe da je srećna što sad ima svu slobodu ovog sveta i sve vreme samo za sebe. Posvetiće se karijeri i trebaće joj dosta vremena da se opet za nekog veže, ali će s bivšim verovatno ostati u dobrim odnosima, jer je prvobitna ljutnja brzo prođe.

JARAC

Žena – Jarac će dostojanstveno primiti vest o prevari, ali će duboko u sebi patiti. Ona ne ulazi olako u veze pa se uvek trudi oko svakog ljubavnog odnosa. Spremna je da pretrpi mnoge krize i svađe, da preko svačega pređe, pa i preko prevare. Ljudi smo, grešni smo. Oprostiće sve dok veruje da je sa čovekom koji zaista vredi, koga poštuje zbog mnogih drugih stvari, koji je i dalje pažljiv prema njoj u svakodnevnom životu i koji je voli.

Ona će se do samog kraja truditi da sačuva vezu i priznaće poraz tek ako se više ništa ne može spasiti. Ako je partner napusti, zatrpaće se poslom da bi skrenula misli, počeće da uvodi promene u svakodnevni život. Gorko iskustvo će joj poslužiti kao lekcija da ubuduće treba da više radi na sebi kako bi postala bolja i vrednija osoba za negog Gospodina Savršenog, koji će kad tad naići. Neće se brzo upustiti u novu vezu jer će joj trebati vremena da ponovo počne da veruje ljudima.

VODOLIJA

Teško je predvideti kako će Vodolija reagovati na vest o prevari, budući da su ovi ljudi poznati po nepredvidljivim reakcijama. Ako već duže vreme mnogo toga nije funkcionisalo u vezi, to im može poslužiti kao dobar povod da se na sve stavi tačka. Sa bivšim će ostati u prijateljskim odnosima i kada se sve okonča, više neće pominjati ništa vezano za to. Ako su u nekom slučaju živele u ubeđenju da im u ljubavnom životu cvetaju ruže, pa ih na zemlju spusti vest o prevari, opet postoje različiti načini na koje Vodolija može reagovati.

Ako je u pitanju bio samo se*s, možda će biti spremne da pređu preko toga bez mnogo buke, ali će ipak s vremena na vreme kljucati partnera u mozak zbog toga. Ako se ispostavi da partner prema toj drugoj ženi ima neka osećanja, njen povređeni ponos neće joj dozvoliti da olako prihvati situaciju. Povređena Vodolija ne želi da ima ništa s osobom koja ju je razočarala, pa je izbacuje iz života, naglavačke i s nogom u dupe.

RIBE

Romantične Ribe veruju u večnu ljubav. Sklone su bajkovitom zamišljanju i doživljavanju stvarnosti, pa ih prevara može potpuno izbaciti iz ravnoteže i razvejati sve iluzije o srećnom zajedničkom životu do smrti. One ne skrivaju svoju patnju pa provode dane i noći plačući, a jedina tema o kojoj s drugima razgovaraju je njihova veza. Onog ko im je bio neveran zaobilaze u širokom luku i trude se da se prema njemu ponašaju kao da ne postoji.

U stvari one tako otpočinju proces raskida udaljavanjem malo po malo i postepenim hlađenjem odnosa. Prvo pakuju stvari i odlaze na duži odmor sa drugaricama dok se stvari ne slegnu. Neretko se teše velikim količinama hrane ili alkohola, pod čijim uticajem često partneru šalju čas besne, čas nežne sms poruke. Ohrabrene mirisom slobode, počinju da traže nov posao u drugom gradu i malo po malo odlaze zauvek. Ceo proces biva još brži ako odmah nalete na neku zanimljivu osobu u kojoj nalaze utehu. Nova veza vraća smisao njihovom životu i veru u ljubav.

PORED ŽENE ROĐENE U OVA 3 ZNAKA MUŠKARAC SE OSJEĆA KAO NAJBOLJI LJUBAVNIK

6 ASTRO PAROVA KOJI SE MNOGO VOLE ALI NJIHOVA LJUBAV NEMA SREĆAN KRAJ