in

HOROSKOPSKE TAJNE ZAVOĐENJA: PRAVI NAČIN DA ZAVEDEŠ FRAJERA

Zodijak otkriva tajne zavođenja i specifičnu stvar koja će svaki znak uzbuditi toliko da će odeća sama spasti sa njega.

Ovan

Ovan voli dobro telo i zato je najbolje da mu odmah pokažete najbolji deo vašeg. Nije bitno da li su u pitanju grudi, zadnjica, duge noge, široka ramena ili savršen lakat.

Bik

Ako želite da uzbudite Bika, potrebno je samo da sa njim imate što je više moguće se*sa. Kada ga nemate, obasipajte ga poklonima. Frontalni napad poklonima učiniće da Biku klecaju noge.

Blizanci

Siguran način da uzburkate krv ovom znaku jeste da mu stimulišete mozak. Najbolje je da Blizance vodite na neko predavanje, diskutujete o nekom filmu ili im preporučite knjigu. Njihov mozak će vas toliko voleti da pantalone neće imati nikakave šanse.

Rak

Moć je definitivno nešto što će skrenuti pažnju Rakovima. Ali ako baš želite da ga dovedete do ludila, nežno pređite rukama preko njegove ruke ili noge. To će mu pomutiti mozak i ostaviti ga bez daha.

Lav

Odnosite se prema Lavu kao prema pravom kralju džungle i sav otpor će biti čudan. Lavove uzbuđuju komplimenti i pažnja, i zašto im to ne biste pružili? Oni su najgotivnije osobe na planeti.

Devica

Device vole kontrolu više i od keve i ćaleta. Kako biste ih potpuno uspalili, pokorite se svakom njihovom hiru. One najviše na svetu žele da shvatite koliko lak život može biti ako pratite pravila koje su postavile.

Vaga

Vaga je romantična. Vaga voli klišee kao što su cveće, vino, bombonjere i iznenadne večere za dvoje. Ovi klišei postoje sa razlogom, a ako je to ono što će je uzbuditi, koga briga ako su izlizani.

Škorpija

Pošaljite Škorpiji neku misterioznu poruku i tražite od nje da nešto uradi i biće najsrećnija na svetu jer je ideja da radi nešto tajno i uzbudljivo neverovatno pali.

Strelac

Ako je vaša misija zavođenje Strelca, odvedite ga negde napolje – na kamping. Ništa kao priroda neće toliko učiniti ovaj znak podložnim vašim nevaljalim idejama.

Jarac

Jarčevi vole staromodne fantazije. Dozvolite im da budu raznosač pice koji donosi paket na vaš prag. Oni su prilično tradicionalni tako da im nije potrebno nešto nečuveno kako bi im se ubrzao puls.

Vodolija

Vodolije su malo na svoju ruku i zato ih volimo. Ništa im neće ugrejati srce (i genitalije) kao izraz neverovatnog uzbuđenja koji ćete na licu napraviti kada vam pokaže svoju kolekciju moljaca.

Ribe

Ribe vole tela. Priredite sebi pedikir i ponosno im pokažite. Verujte nam, biće vaše zauvek.

HOROSKOP ZA VIKEND: OVA SUBOTA JE DAN ZA DRUŽENJE I KOMUNIKACIJU SA OVIM OSOBAMA

ŠTA ŽIVCIRA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: OVAN IMA KRATAK FITILJ A OVAJ ZNAK MRZI KADA GA IGNORIŠU