in

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SE NAJVIŠE BOJE PREKIDA VEZE

9. Rak

Rakovi voli sami biti svoje bitke, a na slomljeno srce gledaju kao na normalan dio života, nešto čime se ljudi ne smiju previše opterećivati. Čak i kad jako pate Rakovi neće dopustiti da to utječe na njihov marljivi stil života.

Zaposlit će svoj mozak drugim stvarima, a prekid potisnuti iz svijesti. Ljudima sa strane tada će se možda učiniti hladnima i bezosjećajnima (što nikako nisu!), ali Rakovi su usmjereni prema svom cilju i ne vole kad im privatni život utječe na obaveze.

8. Vaga

Vage su, kada govorimo o prekidima, najoptimističnije i najpozitivnije osobe u cijelom zodijaku. Nekoliko prvih dana mogu biti vrlo teški, ali Vaga će učiniti sve što je u njezinoj moći da zaboravi na ljubavni brodolom.

Neće si dopustiti da predugo bude potištena i tužna, a gotovo pod obavezno će svom bivšem ponuditi mogućnost da ostanu prijatelji. Ako on to odbije, jednostavno će mu poželjeti svu sreću i nastaviti mirno sa svojim životom. Vrlo otmjeno!

7. Djevica

Prava ljubav pomalo plaši svaku Djevicu jer uvijek postoji strah da će ljudi, otkrije li im svoje male nesavršenosti, pobjeći od nje. Djevica ima mnogo nesigurnosti i upravo je to razlog zašto joj se teško upustiti u nešto ozbiljno.

Zbog toga nije joj lako otići dalje od usputnog flerta. Radije će obuzdati svoje osjećaje nego ih pokloniti nekome tko bi ih potencijalno mogao povrijediti.

PREVARIĆE TE BEZ RAZMIŠLJANJA: OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU SKLONI VARANJU U VEZAMA

OVAJ ZNAK JE TVRD ORAH ALI AKO GA OSVOJIŠ, TVOJ JE DO KRAJA ŽIVOTA