in

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SE NAJVIŠE BOJE PREKIDA VEZE

6. Ribe

Kako bi preboljele prekide Ribe će si dopustiti sve moguće emocije, od suza i očajavanja, preko dramatiziranja do vikanja i ljutnje. Ribe se ne boje pokazati svoju ranjivost ni slabost; jednostavno žele što prije prebroditi prekid, pa ako to pomaže, super.

One znaju da je najbolji način rješavanja problema da se direktno s njima suoče. Ribe su hrabre, snažne volje i uvijek spremne da izbore svaku emocionalnu bitku koja im se nađe na putu.

5. Vodolija

Za Vodolije je zbližavanje s ljudima težak posao. No jednom kad nekoga puste u svoj svijet, emocionalno im je vrlo teško preboljeti odlazak te osobe odnosno prekid. Vodolije tuguju i žale sami sa sobom, no neće dopustiti da to i drugi vide.

Vodolija će se pobrinuti da stalno bude zaposlen s nečime, sve u nadi da će zaboraviti svoju bol. A koji put mu to i uspije. Iako zna da će više puta u životu morat liječiti svoje slomljeno srce, Vodoliju to neće spriječiti u potrazi za pravom ljubavi.

4. Škorpion

Iako je Škorpion jedan od znakova koje je najteže voljeti, istovremeno je i jedan od najosjetljivijih. Kad ga netko povrijedi, obično će zaključati svoje osjećaje i potisnuti ih negdje duboko u sebi.

Držat će se svoje dnevne rutine, obavljati sve kao da se ništa nije dogodilo i truditi se da razmišlja o svemu osim o svom bivšem. Škorpion se boji izravno suočiti s vlastitim osjećajima jer zna da će mu, jednom kad krene tim putem, biti mnogo teže zalječiti slomljeno srce.

PREVARIĆE TE BEZ RAZMIŠLJANJA: OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU SKLONI VARANJU U VEZAMA

OVAJ ZNAK JE TVRD ORAH ALI AKO GA OSVOJIŠ, TVOJ JE DO KRAJA ŽIVOTA