in

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SE NAJVIŠE BOJE PREKIDA VEZE

3. Lav

Nakon prekida Lav se osjeća povrijeđeno mnogo duže nego što to želi priznati. Ali Lav voli ljubav i voli biti u vezi i zato nema problema s preuzimanjem rizika koje zaljubljivanje i vezivanje uz nekoga donose pa se tako ne boji ni slomljena srca.

Ovaj znak osobi koju voli daje sve, čak i ako to nije uzvraćeno istom mjerom neće biti previše ogorčen. Ipak, malo će mu duže trebati da preboli prekid. Dobro će se nositi s time dugo vremena, čak će i ljudi oko njega povjerovati da je sve OK, no bol ga može sustići i nakon mnogo vremena i onda će to morati rješavati sam sa sobom.

2. Jarac

Za Jarce je normalno da se žderu zbog prekida i propalih veza. Uvijek se propituju što su mogli učiniti drukčije i opsjednuti su sa sitnicama koje su rekli ili napravili, a sada bi najradije da nisu.

Jarcima treba puno vremena da dopuste nekome da uđe u njihov emocionalni svijet, a o prekidu kao mogućnosti ne žele ni razmišljati. Kad se on ipak dogodi emocionalno se iscrpljuju razmišljanjima i analiziranjem svega pokušavajući promijeniti stvari koje se više ne mogu promijeniti.

1. Bik

Jednom kad se upuste u vezu, Bikovi žele da tako ostane zauvijek. Svim će se silama boriti protiv promjene a “ne” ne prihvaćaju kao odgovor.

Tvrdoglavi su i koji put će dopustiti njihovi osjećaji izvuku najviše iz njih. Vjeruju u ljubav i trajanje ljubavi, ali u svakoj vezi imaju svoje strahove. Čak i kad je gotovo Bikovima treba mnogo vremena da u to povjeruju.

PREVARIĆE TE BEZ RAZMIŠLJANJA: OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU SKLONI VARANJU U VEZAMA

OVAJ ZNAK JE TVRD ORAH ALI AKO GA OSVOJIŠ, TVOJ JE DO KRAJA ŽIVOTA