in

HOROSKOPSKI VODIČ ZA PREPOZNAVANJE PRAVE I ISTINSKE LJUBAVI

Kako vam zvezde mogu pomoći da saznate da li vas vaš muškarac zaista voli ili ne. Vrlo lako! Svaki od 12 horoskopskih znakova ima tipičan način udvaranja, pa pogledajte koji i uporedite ga sa muškarcem koji se vama udvara!

Ovan

Najverovatnije je da se vaš muškarac Ovan još od vašeg prvog susreta upustio u gadnu polemiku sa nekim od vaših mogućih ili aktuelnih kavaljera, izazivajući na taj način neku vrstu takmičenja u kojem je glavna nagrada vaše srce ili naklonost. Pošto ste ga videli takvog, svog zajapurenog i crvenog, dobili ste utisak da će se duel dvojice mužjaka odvijati samo zbog toga da bi neko od njih odneo pobedu u vašem prisustvu ili, kako se to kaže, ‘na vaše oči’.

Međutim, u to ne bi trebalo verovati. Tipičan Ovan voli da se sudari sa svakim muškarcem samo zbog toga što je po prirodi ratoboran i zato što mu temperament nalaže da mora odbraniti svoju poziciju ‘prvog i neuništivog’. Vašeg prisustva će postati svestan tek onda kada se zajedno sa vama bude borio za nešto, rame uz rame. Velika mu je želja da svoju izabranicu vidi kako hrabru, intelektualno nadmoćnu, se*sualno kompetentnu ili pak agresivnu. Ukoliko ne posedujete ove osobine, znajte da ćete mu biti samo publika, a ne i aktivni činilac u njegovom životu.

Gotovo nepobitan signal koji će vam reći da ste zaokupili njegovu pažnju jeste pad njegove odbrambene moći! Ako vam kaže da je povodom nečega pogrešio, ako vas prvi put u životu moli za oproštaj, ako vam da do znanja da ste bili u pravu u vezi sa nekom stvari koju ste tumačili na različiti način, to znači da je skoro spreman da skine svoju masku. poštovaće vas kao suparnika koji na njega stimulativno deluje, koji je njegov najbliži saradnik i verni drug, tako da će polako gubiti svoju preveliku želju za pobedom. To takođe znači da je u vama video nešto jedinstveno, nešto vrlo jako, što je uspelo da probije njegovu snažnu odbranu.

Tek tada će otpočeti njegova borba za zadobijanje vašeg poverenja, naklonosti i ljubavi. Na vama je da ovu borbu produžite što je duže moguće, da je učinite što težom za njega, što strastvenijom, odnosno da uvek održavate plamen u očima koji će on u svakom trenutku kad vas pogleda, moći da prepozna.

Bik

Još od vašeg prvog susreta, on je učinio sve, samo da biste se osećali što bolje. Možda nije puno pričao, ali je zato uvek njegovo mišljenje bilo identično sa vašim. Pored toga, nastojao je da vam u društvu sa njim bude što prijatnije: približavao vam je stolicu kada je trebalo da sednete, birao je za vas divne restorane i davao korisne sugestije prilikom biranja menija.

Sa njim ste se osećali zaštićeno, zašuškano, kao da je krajnji cilj njegovih napora bio jedino da se vi osećate dobro. Naravno, ovakvo ponašanje ukazuje na ljubav, uopšteno govoreći, jer se radi o stavu koji je duboko ljudski; šta je uostalom ljubav nego pažnja i mogućnost da se osećamo dobro dok smo sa nekim u društvu. ono što u ovom slučaju treba razgraničiti jeste da li je to površna, svakodnevna pažnja ili možda nešto više od toga.

Trenutak istine će nastupiti onda kada vam on dozvoli (što ne dopušta mnogima) da stupite u kontakt sa njegovom familijom. Krvne veze su za njega vrlo važne ako ne i jedino što je važno: ko bude prihvaćen od strane njegovih najbližih, postaće i deo njegovog života. Da ste kod muškarca rođenog u znaku Bika postigli poseban tretman i da se zaista zagrejao za vas, znaćete ako mu je zbog vas ili nečega što vam se desilo, neprijatno, ako zbog vas reši da napusti svoja neoboriva stanovišta, kako materijalna tako i emotivna, ako izađe van svojih zacrtanih granica; to je sasvim sigurno znak da mu mnogo značite i da je spreman da sa vama proživi najstrasnije i najlepše trenutke svoga života.

Da vas uvede u svet, neće mu biti nešto naročito teško: ono što za njega predstavlja pravu avanturu jeste napuštanje nekih utvrđenih pravila ponašanja i granica koje je sebi odredio. Zato, ako vam predloži da sa njim idete na put, ako vam pozajmi novac ili pođe sa vama u neko potpuno novo mesto, onda je samo vaš!

Blizanci

Sa muškarcem u znaku Blizanaca uvek dobijate jednog neumornog udvarača: nikada neće propustiti prilikuda da vam u društvu više ljudi uputi jedan specijalni osmeh, da vam nesto kratko dobaci, što razumete samo vas dvoje, da primeti da ste nabavili novu odeću ili da imate novu frizuru. On će vas takođe imitirati na simpatičan način, čuti vašu primedbu izrečenu na pola glasa ili usred opšteg žamora. Sad vi možda mislite da se on vama udvara? NE!

U stvari, DA, ali udvara vam se samo na način na koji se udvara bilo kome! To se odnosi na njegovo umiljavanje kako muškarcima, tako i ženama: svakome on podari svoj osmeh ili značajan pogled, iskrenu reč, pravilno postavljeno pitanje kojim je u stanju da dirne sve prisutne, zahvaljujući tome što je vrlo obdaren da sudeluje u diskutovanju na bilo koju zadatu temu. Ako se i pored ovih objašnjenja ipak osećate pomalo zaintrigiranom, ostaje nam da vas još jednom upozorimo da ne bi trebalo da gajite neke nade!

Da se nešto zaista dobro za vas događa, saznaćete onda kada Blizanac bude jednostavno prestao da vam poklanja svoju pređašnju pažnju. To znači da više nema onih osmeha, iznenadnih pogleda, dobacivanja i slično. Naprotiv! Odjednom će se opasati zidom ćutanja, ili čak meditacije.

Izgledaće duboko zamišljen, skoro odsutan, kao da ga je obuzela nekakva emocija koja je neprolazna. Ne dozvolite da vam promakne ovaj dragoceni momenat, jer s vremena na vreme njegova sujeta se ipak isključuje! Ako u tom trenutku dobije vašu iskrenu pažnju, spontanost i želju, veoma je moguće da će skinuti svoju masku i otkriti vam najranjivija mesta.

MOĆAN SAVJET ZA PRAVU LJUBAV: LAV SE MORA ODREĆI OVE NAPORNE CRTE, A BLIZANCI JEDNOG STRAHA

6 NAJSTRASTVENIJIH LJUBAVI U HOROSKOPU: KAD SE OVA DVA ZNAKA SRETNU TO JE ZAUVIJEK