in

HOROSKOPSKI VODIČ ZA ŽENE: TRAŽIŠ LI VJERNOG, NJEŽNOG ILI STRASTVENOG FRAJERA?

6. Tražim strastvenog muškarca

Koji horoskopski znak je najstrastveniji?

Mislim da vjerojatno već znate odgovor na ovo! Muškarac Škorpion. Od svih znakova Zodijaka, nitko se ne povezuje više sa strašću od Škorpiona. Za muškarca Škorpiona, se*s nije odvojena potraga, već je to je točka u kojoj je potrebno pronaći sve: ljubav, strast, slobodno vrijeme, istraživanje i zabavu.

Muškarac Ovan ima sirovu, grubu energiju. Ako tražite nekoga tko će voditi glavnu riječ, onda je to muškarac za vas.

Ako vam se sviđa se*sualna raznolikost, uzbuđenje i opasnost, onda je muškarac Blizanac pravi za vas.

Ako morate odabrati samo jednog: Škorpion! On je “Mr. Strast“ cijelog zodijaka!

7. Tražim muškarca koji će me slušati

Koji horoskopski znak je najpažljiviji?

Muškarac Rak je nesumnjivo osoba koja će vas najpomnije slušati. Možete biti sigurni da će tiho sjediti dok vi pričate o onome što vas muči.

Muškarac Riba je najsuosjećajniji od svih muškaraca u zodijaku i najvjerojatnije će suosjećati s onim što imate za reći. On će klimati glavom točno u pravim trenucima i empatično trepnuti kada otkrijete vašu bol ili poniženje.

Ako morate odabrati samo jednog: To stvarno ovisi o tome što je to želite. Ako tražite nekog tihog tko će vas samo slušati, odaberite muškarca u znaku Raka. Ako želite nekoga tko će ispoljiti emocije zajedno s vama, onda to mora biti muškarac u znaku Ribe.

8. Tražim dobru, staromodnu romantiku

Koji horoskopski znak je najromantičniji?

Ako govorimo o klasičnoj, staromodnoj romantici (ženi otvara vrata, daje vam svoju jaknu kada vam je hladno i slično) onda to mora biti muškarac Ovan. On sebe vidi kao ‘muškarca’ u bilo kojem odnosu. On je vrlo svjestan dužnosti koja dolazi s njegovim spolom.

Muškarac Škorpion uvijek održava iskru u vezi. Kao takav, on će biti oduševljen kada su stvari svježe i zanimljive. Dakle, od svih muškarac zodijaka, on će vas vjerojatno najviše iznenađivati s poklonima i romantičnim gestama na regularnoj osnovi.

Muškarac Riba je najromantičniji, ako govorimo o cvijeću, večerama uz svijeće itd. Njegov osjećaj za romantiku ne proistječe iz dužnosti (kao što bi se moglo reći u slučaju muškarca Ovna) i nije zaslijepljen od požude (što se lako može reći i za muškarca Škorpiona), to je romantika zbog romantike.

Ako morate odabrati samo jednog: Muškarac u znaku Ribe pobjeđuje. Nema skrivene namjere, njegove romantične geste su kodirane u svaki aspekt njegova karaktera.

9. Tražim zgodnog muškarca

Koji znak je fizički najprivlačniji?

Muškarac Vaga je gotovo uvijek tradicionalno zgodan. On uglavnom ima dobru strukturu kostiju i vrlo simetrične značajke. Atletska građa nije rijetkost. Muškarac Vaga posjeduje vrlo prirodnu ljupkost.

Muškarac Strijelac ima “ono nešto“ zbog čega žene gube glavu, ali ne mogu točno odrediti što je to. Bilo da je to sjaj u očima ili jednostavno način na koji se on smiješi, jednostavno samo postoji nešto u njemu.

Muškarac Jarac ima pravilno oblikovano lice s usnama koje izgledaju kao da su stvorene od Boga za izražavanje svrhe ljubljenja.

Muškarac Škorpion – ili će vas trenutno odbiti ili više nikad nećete moći prestati misliti na njega. On će biti sve – samo ne konvencionalnog izgleda. Ali ako on zagolica vašu maštu, nećete biti u mogućnosti skinuti oči s njega.

Ako morate odabrati samo jednog: Jarac! On je izgleda sjajno i ima bogomdane kvalitete.

10. Tražim elegantnog, otmjenog muškarca

Koji horoskopski znak se najbolje odijeva?

Muškarac Ovan je gotovo uvijek prikladno odjeven. Dakle, ako vidite nekoga tko nosi pravu odjeću za određenu situaciju, više nego vjerojatno je da je to muškarac Ovan.

Muškarac Rak voli kupovati odjeću, pazi na svoj stil i na sve detalje. Muškarac Lav, na površini, pokazuje mnogo istih osobina kao i muškarac Rak. Međutim, kao što Rak voli kupovati odjeću, muškarac Lav jednostavno želi biti obožavan.

Ako morate odabrati samo jednog: Pa, ako odjeća čini muškarca, onda će to morati biti Rak.

On voli odjeću i za razliku od većine ljudi, on neće dati petama vjetra i žaliti se kada ga odvedete u shopping!

3 ASTROLOŠKA PARA ĆE BREBRODITI SVE NEVOLJE NA KOJE NAIĐU

HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: KONAČNO ĆETE OTVORITI OČI I DESIĆE VAM SE NOVA LJUBAVNA POZNANSTVA