in

HOROSKOPSKI ZNAK ČIJI OSMEH SVAKOG UHVATI U LJUBAVNU MREŽU

Njihov šarm i zarazan osmeh neodoljiv su mamac i neoprezni pojedinci bi mogli začas da se nađu uhvaćeni u njihovu mrežu, a da i ne znaju šta ih je snašlo.

Ako ste i vi Vaga, onda za vas imamo malu tajnu: iz iskustva znamo da svi jednostavno polude kad upoznaju nekoga kao što ste vi.

Budite iskreni i priznajte da šarm ponekad koristite kako biste lakše postigli neki cilj, zar ne? Rekli bismo vam da to nije lepo, ali ko da se ljuti na vas kad jednim pogledom znate da omekšate svakog sagovornika.

Vi nikada nećete na agresiju da odgovorite još jačim napadom, radije ćete ljupkom energijom umiriti sagovornika i razgovor vratiti u mirnije vode. Kako i vi imate granicu preko koje ne dozvoljavate da vas guraju, onda ćete izbegavati primitivne i glasne ljude, oni nisu vaše društvo i loše ćete se osećati uz njih.

Svoje stavove nećete nametati drugima niti ćete ih se grčevito držati do poslednjeg daha, u vama postoji snažna crta saosećanja i želje da iskreno shvatite šta pokreće druge ljude. Ako otkrijete da razmišljaju drugačije nego vi, nećete ih bez razmišljanja proglasiti glupima i pokušati da ih ubedite u svoje stavove, nego ćete razmisliti da nisu ipak oni u pravu?

Da, Vage se ne stide da priznaju da su ponekad pogrešile, i po toj svojoj karakteristici su zaista u manjini.

U ljubavi Vaga igra otvoreno i bez skrivenih aduta u rukavu, a isto traži i od partnera.

Vaga se dobro oseća u dugim, stabilnim vezama, mnogo bolje nego u nekakvim prolaznim avanturama koje ne vode nigde. Ipak, i u najčvršćoj vezi tražiće malo prostora za sebe. Zbog snažnog smisla za pravdu Vaga će istu slobodu davati i svom partneru. Od njega će tražiti mnogo toga, ali će mu zauzvrat biti najveća podrška koju uopšte može da zamisli.

Jednom kad bude imala decu, Vaga će biti odličan i brižan roditelj. Ako se pak pojave problemi, pokazaće i svoju čvrstu stranu, jer kad zagusti ona odnekud izvuče snagu koje inače ni sama nije svesna.

3 NAJVEĆE LJUBAVNE GREŠNICE U HOROSKOPU: KOD NJIH NEMA ZABRANJENIH STVARI

TOP LISTA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OD NAJSTRAŠNIJEG DO NAJTOLERANTNIJEG