in

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI JE NAJVEĆA EMOTIVNA I MATERIJALNA ŠKRTICA

Rođeni u ovom znaku važe za mrzitelje i kritičare svih. Oni smatraju da je samo njihova reč vredna poštovanja, a kada su u podređenom položaju bez pardona se ulizuju onima koji su iznad njih zarad ličnog uspeha, a kako će do njega doći nije im bitno.

Bezosećajne i mrzovoljne gromade, kamene face, kamenog srca. Ubeđeni su u svoju veličinu i nezamenljivost, prikriveni despoti ukoliko to ne mogu otvoreno da pokažu, a javni tirani ukoliko im se da bilo kakav oblik vlasti, bilo da je u pitanju posao ili partnerski odnos.


U suštini su užasno nesigurni, boje se sebe, boje se drugih, boje se neuspeha, boje se da se otvore emotivno, pa iz tih strahova pokazuju najgore osobine svoje ličnosti. Kada se razbesne, nemoguće ih je kontrolisati, mogu da budu užasno agresivni i neverovatno okrutni.

Škrtice i za materijalne i za emotivne stvari, ukoliko smatraju da ste nepodobni da im budete partner mogu vas držati kraj sebe neko vreme, dok ne nađu nekog pogodnijeg koji ispunjava sve uslove za brak i porodicu. Ukoliko želite da pobegnete iz ovog odnosa, budite samo svoji, slobodni i ekscentrični, oni to ne podnose.

Drage dame, – Jarac!

3 NAJVEĆE HOROSKOPSKE TRAČARE: ONE SU SVAKOM LONCU POKLOPAC

7 HOROSKOPSKIH KOMBINACIJA KOJI SE VOLE LUDO ALI IM JE VEZA OSUĐENA NA PROPAST