in

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI JE NAJVEĆI POZITIVAC I ZATO GA SVI GOTIVE

Oni su ti koji će imati hvatač snova obešen u automobilu ili na prozoru. Niko ne može uhvatiti san bolje od njega. Sanjanje nemogućih snova njima dolazi prirodno.

Dajte im kantu limuna i oni će se vratiti s limunadom – i dugim redom ljudi koji žele kupiti 1 čašu te limunade. Oni znaju kako privući publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako napraviti da nešto jednostavno poput zašećerene vode izgleda veće i bolje nego što stvarno jeste.

Govorimo o – Strelcu!

Strelac sanja velike snove. Jupiter je njihov planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno nema toga što će zaustaviti njihovu maštu.

Strelac je onaj koji može promatrati horizont i videti mogućnost u apsolutno ničemu. Bez obzira na to koliko je mračna situacija, pravi Strelac može izmisliti sve moguće scenarije da se situacija preokrene.

Neki od ostalih znakova mogli bi za Strelca reći kako su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strelac će ionako živeti po svom. On ne brine o tome što drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspirira, on se u to upušta umom, telom i duhom.

Vizija budi duh Strelca. Ona ih inspiriše i hrani njegov um i dušu.

Važan detalj je taj što on nije zainteresovan za krajnji rezultat. Postizanje cilja njemu nikada nije najbitnija stvar. Ono što on zaista traži je pustolovina.

Spontanost mu je u kostima i stalno menja tok planova. Ništa ne oduševljava Strelca poput avanture. Njemu je potrebno da oseti uzbuđenje nepoznatog.

Mnogi kažu da Strelac najviše voli putovanja, ali postoji dosta rođenih u ovom znaku koji se opiru tome. Ono što ih najviše uzbuđuje je promatranje sveta oko sebe.

Veliki svet je njihovo igralište, ispunjen ne samo mestima, već i ljudima i idejama.

Kada stvari postanu dosadne, Strelac odlazi. On mrzi ponavljanje i rutinu. Ako ikada zaglavi na mestu gde ne može promeniti igru, njegov optimizam i duh počinju da odumiru.

Sloboda je ono što mu je stvarno potrebno i nikada se ne sme osećati zarobljen u kavezu. On je istraživač u srcu i potrebno mu je mnogo prostora kako bi disao i lutao svetom.

Kada je reč o odnosima, to je prilično složen znak, posebno za one koji traže večnu vezu. Obvezivanje može biti prilično teška misao za Strelca. To ne znači da on ne može to učiniti. Samo mu je potrebno dosta prostora kako bi mogao disati u tom procesu.

Neki su mu spremni to pružiti – dok drugi to ne mogu.

NAJMLADOLIKIJA OD SVIH ŽENA U CIJELOM ZODIJAKU: ZA ŽENU U OVOM ZNAKU MUŠKARAC ĆE DATI SVE

UBI IH LJUBOMORA: EVO ZBOG ČEGA TI SVI ZAVIDE PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU