in

HOROSKOPSKI ZNAKOVI U PRIJATELJSTVU: KO SAMO GLEDA SEBE A KO PRVI DOLAZI KAD TI TREBA

Svaki horoskopski znak ima svoj vlastiti način nošenja s nevoljama. U prvom horoskopu pročitajte zašto su neki znakovi oprezni i staloženi, dok drugi srljaju ravno u plamen.U drugom horoskopu – saznat ćete kakvi su znakovi kao prijatelji. Razlikuju se po otvorenosti i odanosti, te načinu kako postupaju s neprijateljima – kao osvetoljubiva zlopamtila ili opušteni praštaoci.

KAKVI SU U NEVOLJI?

Ovan

Uvijek prvo gleda kako će izvući svoju glavu, a ostali neka se snađu kako znaju i umiju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga netko napadne, fizički će se obračunati – na licu mjesta. Poslije se kaje, ukoliko je pretjerao, ali mora se barem posvađati.

Ako se sam uvalio u nevolju, ne podnosi poraz i na sve će se načine non-stop pokušavati «vratiti u sedlo».

Ako zbog drugih upadne u nevolju, svađa se i raspravlja, te se suprotstavlja šefu ili «glavnom krivcu», ma koliko on bio moćan ili jak.

Bik

Zna namirisati opasnost, ne ulijeće u nevolje lako i uvijek pravi odstupnicu, da bi se izvukao ako «kola krenu nizbrdo». Ne zalijeće se, pogotovo ne u poslu, jer voli osjetiti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi.

Ako je u poslovnoj nevolji, diskretno vuče konce iz pozadine preko nekog utjecajnog, na položaju, tko će se zauzeti za njega ili pobjegne na bolovanje, a kad ima ljubavne probleme, često jede «na živčanoj bazi».

Blizanci

Izvlači se iz svake, pogotovo neugodne ili nezgodne situacije. Mozak mu radi «tristo na sat», munjevito reagira, čim osjeti opasnost, uvijek ima nekog «asa u rukavu».

Intuitivno predosjeća što od koga može očekivati, pa na vrijeme šalje SMS povjerljivog sadržaja i onome tko je na njegovoj strani, ali i protivniku pa kad se nađe u nevolji, zna da će ga izvući onaj kome je potrebniji.

Rak

Snalažljiviji nego što izgleda, iako se «peca» na sentimentalnost i prenemaže kako bi dobio na vremenu, dok smišlja kako da se izvuče iz nevolje. Izlaz traži u piću, hrani ili kod šefa kod koga je već cinkarenjem prikupio bodove.

Ali, ako mu on ne pomogne, napravit će spletku i optužiti kolege, pa će ih iz nekog prikrajka gledati kako se koprcaju u njegovoj mreži. A on će se povući par koraka unazad i čekati da opasnost prođe.

Lav

Lav se vrlo vješto izvlači iz svake nevolje, i to svim sredstvima, bolje reći – ne bira sredstva kako bi se spasio i isplivao.

Kad na vidiku ugleda nevolju, i shvati da joj ne može pobjeći, on će angažirati sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne bi li se što brže izvukao. A budući da, uglavnom, poznaje «glavne face» u gradu, većina mu izlazi u susret, jer Lav uvijek nekome zatreba.

Djevica

Ona je toliko inteligentna da će teško upasti u nevolju, međutim, ako do toga već dođe, izlaz traži na sve strane, ali tako da okolina i ne shvaća pod kolikim pritiskom se Djevica našla.

Prelistava popis potencijalnih rješenja u svojoj glavi, a kad treba nekome telefonirati ili vidjeti se s nekim, bira vrijeme i mjesto, iako joj je uvijek lakše da drugog vadi iz nevolje, nego sebe samu. Ako je snađu ljubavni jadi, neće bježati ni od psihologa, ni od astrologa.

Vaga

Ona se prilično vješto izvlači iz nevolje, okreće telefonske brojeve i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je sve u redu, iako nije. Mirno gleda protivnika u oči, ali čitavo vrijeme grozničavo razmišlja kako se izvući, vrlo je neugodna na riječima, čak nepopustljiva, kad otkrije tko je kriv za njezine muke.

Kad ne uspije milom, ide silom, pa na nepravdu ili nasilje može reagirati ratoborno i oštro čime zna iznenaditi svoju okolinu.

Škorpion

Najveća nevolja za njega je ljubavna, i teško nalazi izlaz iz nje, ukoliko je zaljubljen, a partner mu pravi probleme.

Sve druge tobožnje nevolje za Škorpiona su uvijek rješive, pa i kad ne reagira odmah, ne znači da oklijeva ili zazire od rješavanja problema, već bira najlukaviji način da se izvuče.

Ako ima problema sa zakonom, unajmljuje najboljeg odvjetnika, ali paralelno provodi i vlastitu istragu o onome tko ga je doveo u nevolju, a takvom se onda ne piše dobro.

Strijelac

Kad se nađe u nevolji, Strijelac odmah u svojoj glavi zavrti svoj krug «veza i vezica» kojih, naravno, ima na sve strane. Samo treba odabrati pravi broj (mobilni, službeni ili kućni) osobe koja će mu pomoći i pravi trenutak kada će je pozvati.

Sve ostalo je dio «procedure» koja Strijelcu u ruke stavlja «čarobni štapić» kojim se uglavnom izvlači iz nevolje, bilo da ima problema s prometnom policijom ili dobivanjem vize za inozemstvo.

Jarac

Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcionira u kriznim situacijama kad on postaje i sam svoj odvjetnik, spasilac i savjetnik.

Spreman je mnogo otrpjeti, samo da nikoga ne moli za uslugu, a one koji mu bez pitanja pomognu, Jarac nikad ne zaboravlja. Poraz podnosi stoički, ali kao «stara čekalica» čeka i – dočeka svojih pet minuta, kad će ignorirati one koji su se ogriješili o njega.

Vodenjak

Iako djeluje nonšalantano, a ponaša se kao da će bez njega sve stati, Vodenjak intenzivno razmišlja kako da se izvuče iz nevolje, uglavnom financijske, jer je za njega to najveća nevolja.

Brzo od nekog posuđuje novac, dok ne prebrodi krizu, pošto uvijek razmišlja glavom što je istovremeno njegov adut, ali i slaba točka: partner koji ga dobro poznaje, natjerat će ga da «puzi», kako bi se izvukao iz ljubavnog kaosa koji obično sam izaziva.

Ribe

Njezine reakcije, kad se nađe u nevolji, znaju biti nepredvidive, od nervoze i depresivnog raspoloženja, preko blage histerije, pa do prave panike.

Iako se nikad ne zna kako će reagirati, Ribe nalaze izlaz iz nevolje mnogo brže nego drugi znakovi, jer djeluju izgubljeno, izazivaju sažaljenje i bude potrebu u drugima da im pomognu. Često je to njihova taktika, ali uglavnom se umiju izmigoljiti i zavarati tragove ili se pritaje uz piće s društvom, dok opasnost ne prođe.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. APRIL 2020: IMAĆETE POTREBU ZA VIŠE BLISKOSTI I RAZGOVORA O VAŠOJ BUDUĆNOSTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. APRIL 2020: PRIJAĆE VAM KOMUNIKACIJA SA PARTNEROM I PODSTAĆI VAS DA RAZMIŠLJATE O ODNOSU