in

HOROSKOPSKI ZNAK TI OTKRIVA ZAŠTO SI STROGA PREMA SAMOJ SEBI

Vaga

Ti si stroga prema sebi jer ti je toliko stalo do svih tvojih odnosa, veza i reputacije – imaš mnogo toga da izgubiš, ako išta pođe naopako. Htela bi sa svima da budeš u najboljim odnosima, prijatelji su ti jako važno i ne podnosiš konflikte. Spremna si da se žrtvuješ i prilagođavaš i često mišljenje svojih prijatelja i partnera vrednuješ više nego sopstveno.

Škorpija

Stroga si prema sebi jer ti je toliko . Škorpije su najjači znak zodijaka i ne trpe gluposti ni od koga, ne dozvoljavaju nikome da manipuliše njima na bilo koji način i veoma im je teško da spuste gard i da u prisnim odnosima ne procenjuju stvari na takav način.

Strelac

Stroga si prema sebi verovatno samo u onoj oblasti gde se radi o vezivanju i smirivanju uz nekoga. Tvoj avanturistički duh voli slobodu i veze i obaveze često doživljavaš kao sputavajuće – kad neko zahteva od tebe da stalno budeš tu, on je možda u pravu i možda je to ispravan zahtev, ali tebi teško pada sama pomisao da možda moraš da ispunjavaš nečiji zahtev, a ne impuls svog srca.

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI ĆE VAS PREVESTI ŽEDNE PREKO VODE

NAJGORA ISTINA O NJEMU: BLIZANAC PLJUJE PO ONOME ŠTO JE JUČE VOLIO, RIBE ĆE VAM OKRENUTI LEĐA